default-image

Σύγκρουση Ι.Χ με λεωφορείο, πολυτραυματίες δύο τουρίστες

Κρήτη
Σύγκρουση Ι.Χ με λεωφορείο, πολυτραυματίες δύο τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην έχοντας ακόμη στεγνώσει το μελάνι από το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Μεσαρά με θύμα την 18χρονη Πέλα , αλλά και το σοβαρό ατύχημα το μεσημέρι της Τρίτης όταν λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος του αεροδρομίου Ηρακλείου επί της εθνικής οδού με ανθρώπους να κινδυνεύουν εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του καπνού, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Αυτήν την φορά στην περιοχή Νωπήγια στην Κίσσαμο Χανίων κατόπιν πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με λεωφορείο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης , ήταν να εγκλωβιστούν δύο άτομα και να χρειαστεί η άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Άμεσα έσπευσαν δύο οχήματα με 6 άνδρες από την πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου ,ωστόσο το ένα από τα δύο άτομα είχε καταφέρει να βγει με τη βοήθεια περαστικών από το αυτοκίνητο και έτσι οι πυροσβέστες προσπάθησαν να βγάλουν από τα συντρίμμια το άλλο άτομο.

Στο σημείο και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε δύο άτομα, πολυτραυματίες με προορισμό το νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για δύο ηλικιωμένους, γύρω στα 70 έτη, έναν άνδρα Ιταλικής καταγωγής και μια γυναίκα, πιθανότατα τη σύντροφο του οι οποίοι και επέβαιναν σε ενοικιάζομενο αυτοκίνητο.

Φωτογραφία sadentrepese.blogspot.gr

Και οι δύο φέρουν πολλαπλά τραύματα, διεκόσμισθησαν στο νοσοκομείο  έχοντας τις αισθήσεις τους, ωστόσο ο άνδρας φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα. Ενώ να σημειωθεί ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των υπολοίπων ατόμων που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία που έχει αναλάβει να διερευνήσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News