Ειδήσεις

Του "απαγόρευσαν" την είσοδο στο μαγαζί λόγω λαϊκής (φωτος)

Αντιμέτωπος με μία άνευ προηγουμένου κατάσταση βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ένας επιχειρηματίας στην Νέα Αλικαρνασσό ,  καταγγέλλοντας ότι κάθε Τρίτη που λειτουργεί η λαϊκή αγορά  , όχι μόνο δεν μπορεί να μπει στο κατάστημα του που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καρίας και Ζεφυρίας,  αλλά το ταμείο του είναι μείον δίχως στην διάρκεια της ημέρας να έχει καταφέρει ένα ευρώ καθώς η πρόσβαση σε αυτό για τον οποιονδήποτε είναι ανέφικτη.

Αντί για εξωτερική θέα ο καταστηματάρχης αντικρύζει ένα άσπρο φόντο , το πλαϊνό μέρος της κλούβας του εμπόρου της λαϊκής

Ο κ. Άρης Χατζημιχαήλ ,πατέρας τριών ανήλικων παιδιών , δεν κρύβει την απελπισία του για την απίστευτη κατάσταση που επικρατεί από τότε που η λαϊκή της Τρίτης , άλλαξε θέση και όπως λέει πλέον και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τη δικαιοσύνη έχοντας ήδη ενημερώσει μάλιστα και τον δικηγόρο του .

"Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Η συγκεκριμένη λαϊκή με  έχει καταστρέψει οικονομικα .Διατηρώ κατάστημα με είδη  αλιείας αλλά κάθε Τρίτη δεν θέλω να πηγαίνω στο μαγαζί μου . Με πιάνει απογοήτευση και θυμός . Αντικρύζω μία άκρως απαράδεκτη εικόνα.  Έμποροι τοποθετούν τεντόπανα στις τέντες μου εγκυμονώντας  σοβαρότατους κινδύνους για όσους περνούν από κάτω διότι δεν τις τοποθετούν με ασφάλεια ενω δεν λείπουν και περιστατικά μέ άτομα που κάνουν την ανάγκη τους στους τοίχους του μαγαζιού μου .Κερασάκι σε όλα τα παραπάνω το γεγονός ότι έχω μόνο μία είσοδο  από την οποία όμως  οι πελάτες δεν μπορούν καν να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος  με αποτέλεσμα  τη συγκεκριμένη ημέρα να βαράω μύγες και ως εκ τούτου το  ταμείο να ανοίγει και να κλείνει με μηδέν ευρώ."

Ο ίδιος μέσα από το neakriti.gr απευθύνει έκκληση στη δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να σκύψει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεριμνώντας  με τον τρόπο αυτό για την απομάκρυνση των συγκεκριμένων πάγκων και κατ επέκταση οχημάτων έξω από το μαγαζί του ,που τον πνίγουν οικονομικά όπως υποστηρίζει, ειδάλλως θα μέσω της δικαστικής οδού θα ζητήσει να αποζημιωθεί οικονομικά για τη ζημία που έχει υποστεί το κατάστημα του .

"Ποιος είναι αυτός που έχει αποφασίσει να μου κλείσει την πρόσβαση στο κατάστημα μου .Είναι που είναι οι δρόμοι στενή ,έχω μία και μόνο είσοδο με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται στους πελάτες μου να το προσεγγίσουν. Ζητάω για μία ακόμη φορά από τη δημοτική αρχή να δει το θέμα ειδάλλως θα με βρει μπροστά της.".

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος από τη δημοτική αρχή , εντεταλμένος σύμβουλος αδειοδοτήσεων  και εμπορικών δραστηριοτήτων κ. Μανόλης Χαιρέτης δεσμεύτηκε ότι θα το κοιτάξει προσωπικά το θέμα αν και όπως υποστήριξε δεν γνώριζε ότι είχε προκύψει τέτοιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη λαϊκή αγορά .

"Να το δούμε φυσικά το θέμα , δεν έχω ενημερωθεί , ούτε καν το γνωρίζω,  δεσμεύομαι όμως ότι θα το εξετάσω με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ίσως στην επόμενη λαϊκή αγορά να μην στηθεί πάγκος στο σημείο που εμποδίζεται η πρόσβαση στο κατάστημα. Θα πάρω και τους επόπτες και τον πρόεδρο των εμπόρων της λαϊκής αγοράς  και θα επιδιώξουμε να το αφήσουμε κενό μπροστά από το μαγαζί του συγκεκριμένου δημότη."

Ενώ δεν λείπουν και οι άσχημες εικόνες με τα σκουπιδια να πρωταγωνιστούν με την ολοκλήρωση της λαΐκής αγοράς.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια