default-image

Η Μεσαρά αποχαιρέτησε την πανέμορφη Πέλα

Κρήτη
Η Μεσαρά αποχαιρέτησε την πανέμορφη Πέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανείπωτο πόνο και θλίψη "ξύπνησε" την Τετάρτη η Μεσαρά αφού οικογένεια και φίλοι πρέπει να πουν το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Πέλα που χάθηκε τόσο άδικα στην άσφαλτο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η νεαρή καλλονή δεν είναι πια στη ζωή αφού το "νήμα" της ζωής της κόπηκε απότομα, κι ενώ μόλις είχε αποφοιτήσει και έκανε σχέδια για το μέλλον.

"Θα λείψει σε όλους μας"

Τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στον Άγιο Νεκτάριο Μοιρών στις 11:00 π.μ. Συγκλονισμένος και ο βουλευτής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκη που έχει συγγενική σχέση με την άτυχη 18χρονη .Όπως σχολίασε σε σελίδα κοινωικής δικτύωσης "Ενα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας. Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη, έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας!».

Το τραγικό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε έξω από τις Μοίρες ξημερώματα Τρίτης.

 Σύμφωνα με τη Τροχαία Ηρακλείου το τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Τυμπακίου -Μοιρών και συγκεκριμένα λίγο πριν τις Μοίρες. Ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε και η άτυχη 18χρονη, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Λόγω της πρόσκρουσης, τα τραύματα ήταν σοβαρά και για τα δύο νεαρά άτομα που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Μοιρών.

"Έσβησε" στο κέντρο υγείας

Η 18χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικές κακώσεις ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρύτερα τραύματα.

Για την 18χρονη δυστυχώς ήταν ήδη αργά αφού υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα στο κέντρο υγείας ,ενώ ο 20χρονος πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.  

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Η 18χρονη είναι ανιψιά του βουλευτή Λευτέρη Αγυενάκη και ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ που αναφέρει "Ένας ακόμη θάνατος στην άσφαλτο με θύμα αυτή την φορά την 18χρονη Πέλα. 

Δυστυχώς ο άδικος θάνατος στην άσφαλτο είναι το πιο επώδυνο κοινωνικό σκάνδαλο, η πιο μεγάλη πηγή πόνου για την οικογένεια της αδικοχαμένης Πέλας.

Τούτες τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της".

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News