default-image

Κώστας Κιάσσος: Με τον... αέρα του "παραγωγού"!

Ποδόσφαιρο
Κώστας Κιάσσος: Με τον... αέρα του "παραγωγού"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιθυμία του Κώστα Κιάσσου, να πραγματοποιήσει ραδιοφωνική εκπομπή, έγινε πράξη με εξαιρετική απήχηση, οδηγώντας χθες το αθλητικό πρόγραμμα του ράδιο 98.4 σε μια δοκιμαστική πτήση στον αέρα του!

Ο έμπειρος άσος του ΟΦΗ έκανε την Ευρω - διαδρομή μέσα από τις ομάδες και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στα μάτια του, χαρακτήρισε τελικό τον ημιτελικό Γερμανίας - Γαλλίας και μίλησε εξαιρετικά για το επίπεδο της Ουαλίας με ύμνους για τους Γκάρεθ Μπέιλ και Ράμσει, χαρακτηρίζοντας την «ομάδα προπονητή».

Ο Κιάσσος, μίλησε στον αέρα για όλα αυτά με τον πρώην συμπαίκτη του στην Καλλονή Ανέστη Αναστασιάδη και λίγο μετά έβγαλε στον αέρα τον πατέρα του Παντελή Κιάσσο που τόνισε: «Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για μένα είναι ο Κώστας Κιάσσος!», συμπληρώνοντας «αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να πλακώσει».

Είπε σαν... νεράκι τις ομάδες του!

Με μια αναπνοή σχεδόν, πέρασε όλους τους σταθμούς στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κώστας Κιάσσος, από το 1993: ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ηρακλής, Νουμάνθια, Πανιώνιος, Ανόρθωση, Λεβαδειακός, Γιάννινα, Φωστήρας, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Παραλίμνι, Πανσερραϊκός, Απόλλων Αθηνών, Παναχαϊκή, Γουέλινγκ, ΟΦΗ… Δεν είναι λίγο πράγμα να αριθμείς έναν ολόκληρο σιδηρόδρομο με 18-19 βαγόνια. Πολλές παραστάσεις, διαφορετικές κατηγορίες και χώρες… Δυνατά αποστάγματα ποδοσφαιρικής ζωής! "Ο μεγαλύτερος σταθμός αριθμητικά είναι ο ΟΦΗ" τόνισε και εξήρε την ποδοσφαιρική ζωηρή δράση του Ηρακλείου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News