Ειδήσεις

Εγκαίνια για τη Lidl με μεγάλες εκπτώσεις

Στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Αλικαρνασσό εγκαινιάζει η www.lidl-hellas.gr. το νέο concept αρχιτεκτονικής των καταστημάτων της.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου πρωτοποριακού σχεδιαστικά καταστήματος, έγινε την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Η Lidl ανταμοίβει τους πελάτες του νέου καταστήματος για την προτίμηση τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας, με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα προϊόντα.

Το νέο αρχιτεκτονικό concept που έρχεται να εφαρμόσει η εταιρία είναι απόλυτα συμβατό με τη σύγχρονη αισθητική και τις σύγχρονες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές δυνατότητες που υπάρχουν.

Μοντέρνα  και  πιο ελκυστική αρχιτεκτονική επέλεξε η εταιρία για τα νέα της καταστήματα.

Ο στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να προσφέρει στους καταναλωτές μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία αγορών. Ο νέος χρωματικός συνδυασμός του λευκού και του γκρι, συνοδευόμενος από ένα δρύινο χρώμα, αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία εναλλάσσονται οι φωτογραφικές αποτυπώσεις προϊόντων, τα χειρόγραφα σχέδια και μηνύματα, οι τρισδιάστατοι τίτλοι κατηγοριοποίησης των προϊόντων και οι επιγραφές. Ένα σύστημα γραφικών περιμετρικά του καταστήματος διαχωρίζει με ρυθμικό και γεωμετρικό τρόπο τον χώρο αναπτύσσοντας ένα αφήγημα με πρωταγωνιστές τα ίδια τα προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα.

Ο χώρος πώλησης αναβαθμίζεται οπτικά, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και των προϊοντικών κατηγοριών. Η νέα φιλοσοφία καταστήματος περιλαμβάνει τη δημιουργία θεματικών ενοτήτων "corners", για ξεκάθαρη και οριοθετημένη παρουσίαση του μανάβικου, του φούρνου,  του κρεοπωλείου, του ισχυοπωλείου, της κάβας και των καλλυντικών.

Με έμφαση στην περιβαλλοντική πολιτική που εφαρμόζει η εταιρία τα τελευταία χρόνια , η κατασκευή και λειτουργία του καταστήματος της Κρήτης όσο και αυτού στα Διαβατά που εγκαινιάζεται στις 14 Ιουλίου , αποσκοπεί στην εξοικονόμηση ενέργειας . Η χρήση του LED φωτισμού σε όλο το κατάστημα οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η αποφυγή χρήσης βλαβερών για το περιβάλλον ψυκτικών υγρών και ο ολοένα αυξανόμενος εξοπλισμός των καταστημάτων με φωτοβολταϊκά επιβεβαιώνει την περιβαλλοντική μας ευσυνειδησία.

Συγχρόνως στον νέο τύπο καταστήματος διευρύνονται οι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ διατίθενται αποχωρητήρια για τους πελάτες και WC για τις μητέρες.

Οι χώροι αποθήκευσης και οι ψυκτικοί θάλαμοι τοποθετούνται έτσι, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι προσβάσεις για τους συνεργάτες. Ομοίως, νυχτερινές παραδόσεις όλης της γκάμας καθιστούν καλύτερη οργάνωση της έκθεσης των προϊόντων στον χώρο πώλησης. Οι κοινόχρηστοι χώροι των συνεργατών έχουν σχεδιαστεί ευρύχωρα και μοντέρνα και προσφέρονται για συναντήσεις και σεμινάρια.

Η www.lidl-hellas.gr επενδύει στη χώρα μας, επεκτείνοντας και αναβαθμίζοντας διαρκώς το δίκτυό της με βασικό της στόχο την ανταπόκρισή της στις απαιτήσεις των καταναλωτών, την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΑΓΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Με σεβασμό στους πελάτες και γνώμονα την εξυπηρέτηση με ποιοτικά προϊόντα  και φιλικές τιμές η Lidl επανεκκινεί τη λειτουργία του πλήρως ανανεωμένου καταστήματος της στη Νέα Αλικαρνασσό , με μεγάλες προσφορές και έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές .

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το φυλλάδιο που θα βρείτε στο www.lidl-hellas.gr.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

Snapchat: Lidl Hellas

Σχόλια