default-image

Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Ημέρα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέρα ανακοινώσεων η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα και σήμερα ο Ισπανός αριστερός μπακ θα υπογράψει για 2+1 χρόνια αποτελώντας το δεύτερο απόκτημα των πρωταθλητών μετά τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», μέχρι αύριο αναμένεται και η ανακοίνωση για την απόκτηση γκολκίπερ. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, αλλά φέρεται να έχει κλείσει. Λέγεται πως δεν πρόκειται για Ισπανό, συνεπώς δεν προχώρησε κάποια από τις υποθέσεις των Κασίγια, Γκουάιτα και Φερνάντεθ.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να πρόκειται για τερματοφύλακα που παίζει στη La Liga, όπως ο 34χρονος Αργεντινός Χέρμαν Λουξ της Λα Κορούνια, ο 30χρονος Μεξικανός Γκιγέρμο Οτσόα, ο 34χρονος Πορτογάλος Μπέτο, ο 28χρονος Ουκρανός Ντένις Μπόικο και ο 33χρονος Σέρβος Βλάντιμιρ Στόικοβιτς.

Από εκεί και πέρα, το πιθανότερο είναι να μη γίνει άμεσα κάποια προσθήκη. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί πιο ζωηρά εφόσον περάσει τον τρίτο προκριματικό, αλλά και τα playoffs του Champions League.

Κάτι, πάντως, φαίνεται να παίζει με τον Φρανσουά Καμανό. Στη Γαλλία έγραψαν για πρόταση 1,6 εκατ. ευρώ που απέρριψε η Μπαστιά για τον 20χρονο εξτρέμ από τη Γουινέα.

Τον παίκτη γνωρίζει καλά, καθώς ήταν συμπαίκτες, ο Φρανσουά Μοντέστο, που τις προάλλες ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ. Το ατού του Καμανό, που φέτος είχε 50 συμμετοχές και 8 γκολ, είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και η Μπαστιά θέλει να τον πουλήσει, από την άλλη όμως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News