default-image

Θλίψη για το χαμό της 18χρονης Πέλας σε τροχαίο στη Μεσαρά

Κρήτη
Θλίψη για το χαμό της 18χρονης Πέλας σε τροχαίο στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία βόλτα με το αυτοκίνητο για την 18χρονη Πελαγία από τη Μεσαρά η οποία επέβαινε το βράδυ της Δευτέρας σε αυτοκίνητο μαζί με έναν 20χρονο. Η μοίρα επιφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι για την άτυχη κοπέλα αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα η 18χρονη να «σβήσει» .

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε έξω από τις Μοίρες ξημερώματα Τρίτης.

"Καρφώθηκε" σε δέντρο

Σύμφωνα με τη Τροχαία Ηρακλείου το τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Τυμπακίου -Μοιρών και συγκεκριμένα λίγο πριν τις Μοίρες. Ο 20χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Λόγω της πρόσκρουσης, τα τραύματα ήταν σοβαρά και για τα δύο νεαρά άτομα που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Μοιρών.

"Έσβησε" στο κέντρο υγείας

Η 18χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και εσωτερικές κακώσεις ενώ ο 20χρονος έφερε ελαφρύτερα τραύματα.

Για την 18χρονη δυστυχώς ήταν ήδη αργά αφού υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα στο κέντρο υγείας ,ενώ ο 20χρονος πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.  

Θλίψη για το χαμό της 18χρονης

Η είδηση του θανάτου της πανέμορφης κοπέλας έχει σκορπίσει θλίψη σε όλη τη Μεσαρά.Η εξόδιος ακολουθία της Πελαγίας Κουτεντάκη θα ψαλεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. στον Άγιο Νεκτάριο Μοιρών.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News