default-image

Απ' το κακό στο... καλύτερο, η τραυματισμένη εργαζόμενη

Κρήτη
Απ' το κακό στο... καλύτερο, η τραυματισμένη εργαζόμενη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομαλά εξελίσσεται με σημάδια σταθερής βελτίωσης , η κατάσταση της υγείας της 48χρονης εργαζόμενης στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου η οποία και παρά τη δύσκολη μάχη που δίνει όλο αυτό το διάστημα, όπως αποδεικνύεται φαίνεται τελικά να τα καταφέρνει και κάθε μέρα που περνά , πηγαίνει ολοένα και καλύτερα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εντατικής μονάδας του Βενιζέλειου νοσοκομείου  κ. Ανέστη Κιούλπαλη: "Τα ευχάριστα νέα ήρθαν τελικά για την 48χρονη ,η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα με απορριματοφόρο κοντά στο ΠΑΓΝΗ. Η ίδια αν και νοσηλεύεται στην εντατική ,δεν υποστηρίζεται από τα μηχανήματα , σιτίζεται κανονικά και είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών να πάρει εξιτήριο από τη μονάδα και να εισαχθεί στη χειρουργική κλινική για περαιτέρω νοσηλεία και τυχόν χειρουργική επέμβαση. Το αίτημα της οικογένειας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών εξετάστηκε αλλά τελικά κατόπιν ιατρικού συμβουλίου αποφασίστηκε η γυναίκα να παραμείνει εδώ και συνεχίσει κανονικά τη νοσηλεία της ,εξετάζοντας πλέον το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όταν κριθεί απαραίτητο να γίνουν πλαστικές επεμβάσεις."

Να σημειωθεί πάντως ότι η υγεία της 48χρονης έχει περάσει από χίλια κύματα και αν και πήγαινε η κατάσταση της καλά αρχικά, μετά χειροτέρεψε με αποτέλεσμα και πάλι να αναβληθεί το χειρουργείο της ενώ το τελευταίο διάστημα ή ίδια ανέτρεψε και πάλι τα δεδομένα ,δίνοντας και πάλι νότες αισιοδοξίας στους δικούς της ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα ζουν συνεχώς στιγμές αγωνίας.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News