default-image

Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Εθνικής με την Κροατία

Αθλητισμός
Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Εθνικής με την Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά του Βελιγραδίου κατέλαβε η Εθνική πόλο Νέων Ανδρών, αφού στον τελικό η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έχασε 11-9 από την Κροατία, σε ένα παιχνίδι που δεν έληξε ποτέ.

Το παιχνίδι βρισκόταν στα μισά του τελευταίου οκταλέπτου, όταν ένα χτύπημα Κροάτη παίκτη προς το Νίκο Γαρδίκα αποτέλεσε την αφορμή για γενική σύρραξη. Είχαν προηγηθεί πολλά σκληρά χτυπήματα των Κροατών, οι οποίοι μάλιστα στο τρίτο οκτάλεπτο δέχτηκαν αποβολή χωρίς αντικατάσταση.

Παρά το σκληρό παιχνίδι των Κροατών, το οποίο επέτρεψαν οι διαιτητές του αγώνα, οι Έλληνες κατάφεραν να είναι μέσα στο παιχνίδι. Το τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες (9-9), αλλά στο τέταρτο οκτάλεπτο - και με τη βοήθεια των διαιτητών - οι αντίπαλοι της Εθνικής μας πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 3-4, 0-2 - ΔΙΑΚΟΠΗ

Για την ελληνική ομάδα σκόραραν: Γιαννόπουλος 3, Λιαπάκης 2, Γαρδίκας 1, Παπαναστασίου 1, Καπετανάκης 1, Γκιουβέτσης 1

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τους εξής 14 υδατοσφαιριστές: Μανώλης Ζερδεβάς, Νίκος Δελαγραμμάτικας, Νίκος Γαρδίκας, Νίκος Τσολακούδης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Παύλος Μουρατίδης, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Λουκάς Καλομενίδης, Κίμων Αλεξίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News