default-image

Δύο μεγάλες αγοραπωλησίες ακινήτων στην Κρήτη

Κρήτη
Δύο μεγάλες αγοραπωλησίες ακινήτων στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ευχάριστη είδηση, μέσα στον ορυμαγδό των άσχημων νέων, ήρθε στα γραφεία της "Ν.Κ." από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Φουκαράκη.

Πελάτης του γραφείου από την Αμερική αποφάσισε να επενδύσει ένα σεβαστό ποσό σε ακίνητα, με τη φιλοδοξία να βοηθήσει την τοπική οικονομία. Πρωτογενώς με την αγορά του ακινήτου και δευτερογενώς με τα χρήματα που θα ξοδεύουν οι οικογένειες του αγοραστή και των παιδιών του, όσο βρίσκονται εδώ για διακοπές.

Ο Ελληνοαμερικανός, με καταγωγή από την Κρήτη, συνταξιούχος σήμερα, είχε ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης στην Αμερική. Ξόδεψε ποσό που πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ για να αγοράσει ένα μεγάλο ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας, παρά το γεγονός ότι δεν τον ευνοούσε διόλου το φορολογικό καθεστώς.

Και αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος αγόρασε με σκοπό να βοηθήσει τη δοκιμαζόμενη χώρα καταγωγής του, υπάρχει ένας άλλος, από τη Ρωσία, ο οποίος πραγματοποίησε μια ανάλογη αγορά, μόνο και μόνο επειδή μαγεύτηκε από την Κρήτη. Πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ για να αγοράσει παραθαλάσσιο ακίνητο, πάλι στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας, που, ως φαίνεται, προτιμάται από ντόπιους και ξένους για τις βουτιές τους.

ΕΣΤ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News