default-image

Πέθανε ο οδηγός του τροχαίου στην Αγία Πελαγία

Κρήτη
Πέθανε ο οδηγός του τροχαίου στην Αγία Πελαγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φονική αποδείχτηκε η αναστροφή που επιχείρησε το απόγευμα του Σαββάτου στην Εθνική οδό το αυτοκίνητο με το ζευγάρι των τουριστών που έπεσαν θύματα τροχαίου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Οι εξελίξεις από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν είναι δραματικές αφού ο οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΠΑΓΝΗ.

Όπως αποδεικνύεται οι βαριές κακώσεις που υπέστη στο θώρακα ο οδηγός ήταν μοιραίες καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία που οδήγησε τελικά το θύμα σε ανακοπή.

Κακώσεις στο θώρακα, τη λεκάνη και τα χέρια έχει υποστεί και η συνεπιβάτιδα του οχήματος, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται σε καταστολή.  

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο ζευγάρι, το οποίο επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα, επιχείρησε αναστροφή λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε σημειωθεί το τραγικό τροχαίο με θύματα τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Ο οδηγός ενός 4Χ4 που περνούσε από το σημείο δεν κατάφερε να ανακόψει πορεία με συνέπεια τη σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων και το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου τουρίστα. Ο ίδιος φοβερά σοκαρισμένος από τις συνέπειες του τροχαίου δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή από τη μιά στιγμή στην άλλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News