default-image

Ο Κρητικός επιχειρηματίας που "φεύγει" για Τουρκία (video)

Κρήτη
Ο Κρητικός επιχειρηματίας που "φεύγει" για Τουρκία (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα δεκαεφτά χρόνια εμπειρίας της στον εκπαιδευτικό τουριστικό χώρο και προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματίες, καταρτισμένους με τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια ώστε να αποτελούν παράδειγμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και γενικότερα στον τομέα των επισιτιστικών επιχειρήσεων, η  KAPPA STUDIES πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά ανοίγοντας τα πανιά της πλέον και εκτός Κρήτης για μια ανταγωνιστική αγορά, μία χώρα που έχει εκπαιδευτικά κενά στο θέμα της γευσιγνωσίας.

Η κρητική επιχείρηση, KAPPA STUDIES. καταξιωμένη στον κλάδο του επισιτισμού αλλά και της γαστρονομίας ετοιμάζεται να πατήσει "πόδι" στην Τουρκία, ιδρύοντας παράρτημα στην Σμύρνη, στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας.

Θεωρώ ότι σε αυτόν τον τομέα τον οποίο και υπηρετούμε με ευλάβεια σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια εμείς στο ΚΔΜ KAPPA STUDIES. οι γείτονες μας υστερούν και για αυτόν τον λόγο πήραμε αυτήν την απόφαση. Κάναμε έρευνα αγοράς  και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κενό , ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους εκεί και πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και επισπεύδουμε αυτήν μας την απόφαση.

Ελπίζω το όνειρο μας να ιδρύσουμε εκεί παράρτημα της σχολής να γίνει πράξη και αν όλα πάνε καλά υπολογίζω ότι μέσα στο 2016 το αργότερο αρχές του 2017 να έχουμε πετύχει το όραμα μας, υποστήριξε ο ιδρυτής των KAPPA STUDIES. κ. Θεόδωρος Καλαθάκης, καλεσμένος στην εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή όπου ο κ Καλαθάκη προχωράει και με μία άκρως σημαντική ανακοίνωση για τους νέους σπουδαστές που θα φοιτήσουν από την επόμενη σαιζόν στη σχολή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, Κρήτη Σήμερα με τον Μάνο Δασκαλάκη:

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_yv1yb6eh/

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News