default-image

Παραλίγο τραγωδία με 42χρονο μοτοσικλετιστή

Κρήτη
Παραλίγο τραγωδία με 42χρονο μοτοσικλετιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 2:00 μετά το μεσημέρι στη διασταύρωση του Ι.Ν. Μιχαήλ Αρχαγγέλου, στην έξοδο της Ιεράπετρας προς Γρα Λυγιά, όταν συγκρούστηκαν φορτηγάκι με μηχανάκι (παπάκι).

Η σφοδρότατη σύγκρουση, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό στη μέση και τα πόδια ενός 42χρονου μοτοσυκλετιστή, ο οποίος διακομίστηκε ταχύτατα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων του στα πόδια από τους χειρουργούς που εφημέρευαν και στη συνέχεια ακολούθησε ένας γενικός έλεγχος για να εντοπιστούν πιθανά κατάγματα και να αντιμετωπιστούν από τους ορθοπεδικούς ιατρούς.

Ο 42χρονος Ν.Λ. από την  Επισκοπή, ο οποίος εργάζεται σαν επαγγελματίας  οδηγός σε εταιρεία μεταφορών, είχε μόλις σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι του οδηγώντας  το «παπάκι» του προς την Ιεράπετρα. Με κατεύθυνση προς τη Γρα Λυγιά, κινούνταν ένα φορτηγάκι ιδιοκτησίας ξενοδοχειακής επιχείρησης, ο οδηγός του οποίου στρίβοντας αριστερά έκλεισε το δρόμο στο μηχανάκι, το οποίο έπεσε στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί στα πόδια, αλλά να σωθεί η ζωή του από το κράνος που ευτυχώς φορούσε.

Η σύγκρουση σημειώθηκε σε μια διασταύρωση καρμανιόλα, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους 3 άνθρωποι, παρότι έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες και έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί σηματοδότες, οι οποίοι όμως δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία και απλά παίζουν ρόλο διακοσμητικό.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News