Ειδήσεις

Κούκλες με "αέρα" σταρ σατιρίζουν την καθημερινότητα (video)

Καυτηρίασαν την πολιτική πραγματικότητα, σχολίασαν την Ελλάδα της κρίσης , είπαν τα παράπονά τους στον πρωθυπουργό και μίλησαν για την περιοδεία του Κουκλοθέατρου Κρήτης σε χώρες της Ευρώπης.

Ήταν ένας διάλογος … διαφορετικός με πρωταγωνιστές τις κούκλες, συνομιλητή το δημοσιογράφο Μάνο Δασκαλάκη και θεατές το τηλεοπτικό κοινό της "ΚΡΗΤΗ TV" . Oι κούκλες του Κουκλοθέατρου Κρήτης μίλησαν με καυστικό τρόπο για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «άλλα είπε πριν και άλλα μετά» ενώ τον κάλεσαν και «να έρθει  στη θέση μας».

Ο Παύλος και η Μπλού καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό  καθώς επιστρατεύοντας το χιούμορ μίλησαν για την Ελλάδα της κρίσης αλλά και την εντύπωση που έχουν για εμάς οι Ευρωπαίοι αφού όπως σχολίασαν «δεν θεωρούν ότι είμαστε τεμπέληδες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη σήμερα"

Η περιοδεία στην Ευρώπη

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κούκλες μέλη του Κουκλοθέατρου Κρήτης Γιώργος Αναγνωστάκης και Ειρήνη Σταυρουλάκη μίλησαν ακόμη για την συγκλονιστική εμπειρία της περιοδείας τους σε Σουηδία, Ελβετία και Γερμανία και την αποστολή τους να κάνουν τα παιδιά να χαμογελούν, θέμα στο οποίο αναφέρθηκε και ο Αντώνης Διαμαντής από το ΟΜΜΑ studio. Mάλιστα για όσους θέλουν να απολαύσουν το Κουκλοθέατρο τον Ιούλιο πραγματοποιείται το Φεστιβάλ παιδικού θεάτρου.

Από το διάλογο δεν έλειψαν οι ζεστές ευχές στον καλλιτεχνικό διευθυντή του δήμου Ηρακλείου Νίκο Αντωνάκη που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Με "αέρα" σταρ

Τη συζήτηση στην εκπομπή «Κρήτη σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV έκλεισαν οι κούκλες με… «αέρα» σταρ αφού τσακώθηκαν για το οποίος θα δώσει το «σύνθημα» για τις διαφημίσεις!

Σχόλια