default-image

Πως έχει το... παζλ των ανανεώσεων στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Πως έχει το... παζλ των ανανεώσεων στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν κορυφωθεί οι συζητήσεις στον ΟΦΗ που αφορούν τους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, καθώς στην "πρώτη γραμμή" βρίσκονται πλέον πέντε υποθέσεις.

Μετά την οριστική συμφωνία με οκτώ παίκτες και πιο συγκεκριμένα τους Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Κοιλιάρα, Φαζό, Μπουρσέλη και Νάστο, το βάρος έχει "πέσει" στον λεγόμενο βασικό κορμό.

Κώτσιος, Κασμερίδης, Περογαμβράκης, Πόποβιτς, Χαντί και Καλέ, είναι περιπτώσεις που σε σύντομο χρόνο θα ξεκαθαρίσουν και κάθε μία έχει τα δικά της δεδομένα.

Σήμερα, ο Σταύρος Λαμπράκης είχε τετ-α-τετ επαφή με τον αρχηγό του ΟΦΗ, Αλέξη Περογαμβράκη χωρίς οριστικό αποτέλεσμα, καθώς οι δύο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από τους προαναφερθέντες ξεχωριστή περίπτωση είναι του Πόποβιτς, καθώς η παραμονή του με αγωνιστικά κριτήρια εξαρτάται και από τις προσθήκες στα "φτερά" της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Για τους υπόλοιπους υπάρχει "πράσινο φως" από το Νίκο Νιόπλια και η διοίκηση προσπαθεί να "κλείσει" τις συμφωνίες.

Τέλος, οι Βλάχος, Μαρτσάκης και Γκούμας ενημερώθηκαν ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News