default-image

Μάγεψε ο «Μεγάλος φιλικός γίγαντας»

Ηράκλειο
Μάγεψε ο «Μεγάλος φιλικός γίγαντας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάγεψε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Ομίλου της Κρήτη TV η νέα ταινία του Στήβεν Σπίλμπεργκ ο «Μεγάλος φιλικός γίγαντας» που παρουσιάζει η ODEON.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 20:00 το βράδυ στο Talos Odeon όπου οι τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV και oi  ακροατές του Ράδιο 9,84 είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία σε avant premiere και μάλιστα σε 3D προβολή.

Τα διαρκώς χαμογελαστά πρόσωπα των μικρών μας φίλων επιβεβαιώνουν τις κριτικές που ήθελαν τον Στήβεν Σπίλμπεργκ να έχει κάνει (και πάλι) θαύματα!

Η τεχνική του motion capture που ακολούθησε ο Σπίλμπεργκ, ανοίγει το δρόμο για νέες περιπέτειες στο animation. Απίστευτα γραφικά,φοβερή εικόνας, εξαιρετικός 'ήχος..

 «Θα την ξαναβλέπαμε ευχαρίστως» ήταν η κοινή διαπίστωσή όλων.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία, ύμνος στην φιλία και την αγάπη, μας δείχνει πως ακόμη και οι μεγάλοι γίγαντες καμιά φορά χρειάζονται την βοήθεια των μικρών…

Μέσα στη νύχτα, όταν όλα τα παιδιά και οι μεγάλοι κοιμούνται πολύ βαθιά, όλα τα σκοτεινά πλάσματα βγαίνουν από τις κρυψώνες τους και έχουν τον κόσμο για τον εαυτό τους. Αυτό πιστεύει και σκέφτεται η 10χρονη Σόφη, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί και στριφογυρίζει στο κρεβάτι της σε ένα ορφανοτροφείο του Λονδίνου. Ένα βράδυ, η Σόφη παραβαίνει τους κανόνες και βγαίνει από το κρεβάτι της, βάζει τα γυαλιά της και σκύβει έξω από το παράθυρο για να δει πώς είναι ο κόσμος στο φως του φεγγαριού.

Ξάφνου, η Σόφη βλέπει κάτι να έρχεται προς το μέρος της - κάτι πολύ ψηλό και μαύρο και λεπτό. Αυτό το κάτι είναι ένας Γίγαντας που κλέβει την Σόφη και την φέρνει στην πατρίδα του, την Γιγαντοχώρα.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες, σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου. Μη τη χάσετε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News