default-image

Οδηγούνται στα "μαχαίρια" ΝΟΔΕ Ηρακλείου -ΔΥΠΕ Κρήτης

Κρήτη
Οδηγούνται στα "μαχαίρια" ΝΟΔΕ Ηρακλείου -ΔΥΠΕ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΔΥΠΕ Κρήτης με μήλον της έριδος τον τομέα υγείας του ΕΚΑΒ στη Βιάννο.

Μετά την χθεσινή αιχμηρή  ανακοίνωση από την 7η ΥΠΕ Κρήτης , η ΝΟΔΕ Ηρακλείου πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι η 7η ΥΠΕ απαντά ως δεύτερη Αυγή παραποιώντας την πραγματικότητα και ότι πίσω από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στην επιστολή της κρύβεται η πραγματικότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση απαντά με το παλαιοκομματικό "Θα".

Αναλυτικότερα ως έχει η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης απαντά ως δεύτερη "Αυγή"

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης παραποιεί την πραγματικότητα μιλώντας για προσλήψεις στις οποίες προχωρά τώρα η σημερινή κυβέρνηση, δεν λέει όμως ότι αυτές είχαν εγκριθεί ως δαπάνη από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η επιτυχημένη υπερήφανη αξιολόγηση Βαρουφάκη, πάγωσε κάθε δημόσια δαπάνη για το 2015 και τώρα πληρώνουν το μάρμαρο οι απλοί πολίτες, με τις μεγάλες παρατηρούμενες καθυστερήσεις και στον τομέα της Υγείας.

Σχεδόν όλα τα ρήματα που χρησιμοποιούνται στην ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ είναι "προχωρά, ανακοίνωσε, αναμένεται, προκηρύχτηκε". 

Πίσω από τις λέξεις κρύβεται η πραγματικότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση απαντά με το παλαιοκομματικό "Θα". 

Τα προβλήματα όμως στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και πρόνοιας απαιτούν άμεση δράση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο μόνο που αντέδρασε άμεσα ήταν στην πρόσληψη 2.000 ατόμων στην ΕΡΤ και στην επαναπρόσληψη των 420 καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών. 

Οι πολίτες της Βιάννου δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Τους αξίζει καλύτερη συμπεριφορά εκ μέρους της πολιτείας για θέματα αυτονόητα όπως είναι η Υγεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News