default-image

Ομοφωνία στην ΕΠΣΗ - Προτάσεις για την Α1 Κατηγορία

Ποδόσφαιρο
Ομοφωνία στην ΕΠΣΗ - Προτάσεις για την Α1 Κατηγορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ομόφωνη έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της διοίκησης της ΕΠΣΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα του Παγκρητίου Σταδίου η τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ηρακλειώτικης Ένωσης.

Η διαδικασία ολοκληρλωθηκε μέσα σε απόλυτα δημοκρατικά πλαίσια ενώ αρκετοί παράγοντες εξέφρασαν τις απόψεις τους με επίκεντρο την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ αλλά και το οικονομικό που απασχολεί έντονα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ.Τζώρτζογλου επεσήμανε στον διοικητικό απολογισμό ότι η ΕΠΣΗ έχει φωνή στα κέντρα αποφάσεων και είναι ανεξάρτητη, ενώ τα πρωταθλήματά της είναι από τα πλέον αξιόπιστα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και μετά από επισημάνσεις που έγιναν κυρίως από τον κύριο Καλέμπουμπα εκ μέρους του ΠΟΑ και του κυρίου Πατραμάνη εκ μέρους του Αλμυρού, τόνισε ότι το διοικητικό Συμβούλιο είναι ανοιχτό σε προτάσεις για την αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής της Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα δόθηκε περιθώριο στα σωματεία της Α1 ΕΠΣΗ έως τις 8 Ιουλίου για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ακόμα και με τη μορφή μίας κοινής πρότασης. Βέβαια όλα είναι σε συνάρτηση και με τις αλλαγές που αναμένονται με την αναδιάρθρωση της Γ' Εθνικής και θα διαμορφώσουν ένα νέο χάρτη στο ποδόσφαιρο.

Μετά την έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού έγινε και η έγκριση στην τροποποίηση του καταστατικού, το οποίο εναρμονίστηκε με την ΕΠΟ. Αναφορικά με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, τονίστηκε ότι θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Παράλληλα τονίστηκε ότι μέσω της Περιφέρειας θα γίνουν προσπάθειες για την κατασκευή ενωσιακού γηπέδου ενώ ο κ. Τζώρτζογλου δεσμεύτηκε ότι η ΕΠΣΗ θα βοηθήσει τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News