default-image

Μαθητής ετών... 78 από την Κρήτη!

Ελλάδα
Μαθητής ετών... 78 από την Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει στη πράξη το ρητό γηράσκω αεί διδασκόμενος και είναι ένας από τους ελάχιστους στις μέρες μας  που το επιβεβαιώνουν στην πράξη. Ο κύριος Δημήτρης Μουδατσάκης στα 78 του χρόνια αποφάσισε να καθίσει και πάλι στα θρανία, όχι μόνο για το απολυτήριο Γυμνασίου όπως επισημαίνει αλλά έχει βλέψεις ακόμα και για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στήριγμά του τα τρία του παιδιά, οι οποίοι ως γιατροί και καθηγητές στη δυετεροβάθμια εκπαίδευση , πάντα τον παρότρυναν να ολοκληρώσει το όνειρό του.

Ο ίδιος συγκινεί με το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γενιές, για την αναγκαιότητα της γνώσης που πρέπει να πολλαπλασιάζεται συνεχώς.

Ποιος είπε ότι η δίψα για μάθηση έχει ηλικία; Ότι με την πάροδο των χρόνων δεν υπάρχει περιθώριο για στόχους που θα έπρεπε να είχαν κατακτηθεί προ πολλού; Αδιάψευστα παραδείγματα οι μαθητές του ΣΔΕ Ηρακλείου που αποφοίτησαν πρόσφατα από το Γυμνάσιο Ά κύκλου, έχοντας επιστρέψει στα θρανιά 20 και 30 χρόνια μετά. Όπως ο κ. Γιώργος και ο κ. Στέλιος, οικογενειάρχες, επαγγελματίες αλλά ακόμα οικογενειάρχες.

Προς τιμή όλων αυτών που πάλεψαν δίνοντας έναν αλλιώτικο αγώνα κόντρα στις παιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, καθηγητές και σύλλογος του ΣΔΕ, πραγματοποίησαν μία ξεχωριστή εκδήλωση στο προάυλιο του σχολείου στο Ηράκλειο, συγχαίροντας τους για την επιτυχία τους.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News