Ειδήσεις

Επιτυχημένο σεμινάριο Ταε Κβο Ντο

Ένα σημαντικό σεμινάριο Ταε Κβο Ντο έγινε στις 15 και 26 Ιουνίου στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πατελών από τους «Gerontis fighters».

Με εισηγητή τον κ. Γεροντή Ιωάννη και επίσημους προσκεκλημένους από την αθλητική ομοσπονδία Ελλάδος τον senior master Αναστασιάδη Χαράλαμπο και τους συνεργάτες του Νικολαΐδη Χαράλαμπο και Άκη Βασιλιά.

Έλαβαν μέρος μικροί και μεγάλοι αθλητές που έζησαν μία μοναδική εμπειρία περπατώντας στα κρυφά μονοπάτια του αθλητισμού. Πρωταρχικός ρόλος του σεμιναρίου ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων είτε ασχολούνται με τον αθλητισμό είτε με τον πρωταθλητισμό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού όλοι οι αθλητές διδάχτηκαν από τον δάσκαλο Γεροντή Ιωάννη απλές και σύνθετες αυτοάμυνες. Έπειτα συνέχισε την διδασκαλία ο senior master Αναστασιάδης Χαράλαμπος στο αγώνισμα των tul με σκοπό την ανάπτυξη των αθλητικών και κιναισθητικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Αγγίζοντας ρεκόρ συμμετοχών με 142 άτομα την πρώτη ημέρα και 57 τη δεύτερη το ενδιαφέρον επικράτησε ως το τέλος όπου πέρασαν στο αγώνισμα της μάχης. Με διάθεση για δουλειά η ομάδα των gerontis fighters συμπληρώθηκε με ηλικίες από 5 έως 60 ετών.

Αναμφισβήτητα θεωρείται ένα από τα πολυπληθέστερα και πλέον ενδιαφέροντα σεμινάρια των τελευταίων ετών που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη. Τέλος ο κ. Γεροντής δήλωσε: «Μετά από πολύ προσπάθεια καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας μία δύσκολη αποστολή. Αισθάνομαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα βλέποντας αθλητές και θεατές να είναι ενθουσιασμένοι. Επόμενος μας στόχος είναι η πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα μας εκπροσωπήσουν αθλητές που κάνουν προπόνηση σκληρή καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας να εκπροσωπήσουμε την Κρήτη μας στην Ανδρεία της Ιταλίας και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια