Ειδήσεις

Νέο κατάστημα για τα Super Market Χαλκιαδάκης

Κόντρα στις δύσκολες συγκυρίες η οικογένεια Χαλκιαδάκη προσέθεσε σήμερα ένα  νέο υπερσύγχρονο και λειτουργικό κατάστημα το οποίο θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές της περιοχής του Ατσαλένιου και ευρύτερα του Ηρακλείου.

Ο κ. Μηνάς Χαλκιαδάκης και η κα. Χριστίνα Χαλκιαδάκη

Το νέο στολίδι της αλυσίδας άνοιξε τις πύλες του από το πρωί στο ιδιόκτητο οίκημα που έχει ανεγερθεί στη συμβολή των οδών Ιερολοχιτών και Παυλάκη, στην πλατεία Σινάνη.

Γρήγορα κατακλίστηκε από εκατοντάδες καταναλωτές που έσπευσαν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές που ισχύουν για την ημέρα των εγκαινίων του καταστήματος οι οποίοι παραβρέθηκαν και στα εγκαίνια που έγιναν παρουσία της οικογένειας Χαλκιαδάκη και των στελεχών του ομίλου που δεν έκρυβαν τη χαρά τους για την επέκταση των δραστηριοτήτων την κρητική επιχείρησης που παραμένει δυναμικά στη πρωτοπορία του κλάδου των τροφίμων.

Στα ράφια του νέου καταστήματος βρίσκονται χιλιάδες προϊόντα καθημερινής ανάγκης τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα αλλά και τις χαμηλές τιμές που επιδιώκει ο όμιλος Χαλκιαδάκη στη προσπάθεια του να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών.

Το κατάστημα εκτείνεται σε δυο ορόφους και 1.000 τετραγωνικά, ενώ με την προσθήκη του στην αλυσίδα, ο όμιλος απασχολεί πλέον 1.200 άτομα σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Ρεπορτάζ:Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια