Ειδήσεις

Σ.Κιαγιαδάκης: Τα λόγια μετά το τροχαίο και πότε επιστρέφει

Η στιγμή που ο Στέλιος Κιαγιαδάκης θα βρεθεί και πάλι κοντά στους φίλους και συγγενείς του και στην «αγκαλιά» της Κρήτης πλησιάζει. Εάν οι γιατροί δώσουν το «πράσινο φως» ίσως και την επόμενη εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο από ιδιωτική κλινική των Αθηνών για να επιστρέψει στο νησί μας νικητής από την περιπέτεια υγείας που βίωσε.

Από την στιγμή που βγήκε από την εντατική και άνοιξε τα μάτια του ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης έχει νοσταλγήσει την Κρήτη και η σκέψη του είναι πάντα στις δραστηριότητες που έμειναν στη «μέση»  όταν το τροχαίο ατύχημα της 26ης Μαϊου- στο οποίο ενεπλάκη καθώς παρασύρθηκε από μηχανή στο Ρέθυμνο- άλλαξε τα πάντα.

«Θέλω να πάω σπίτι μου»

Όπως σχολίασε συγκινημένη στο neakriti.gr η σύζυγός του Μαρία «.Αυτό που μου λέει συνέχεια είναι : Θέλω να πάω σπίτι μου. Με περιμένουν πολλές υποχρεώσεις...».  Σύμφωνα με την ίδια γνωρίζουν ότι όλοι περιμένουν το γνωστό Ρεθυμνιώτη να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στη Φορτέτσα και θέλουν να καταφέρουν να βρίσκονται εκεί, κοντά στον κόσμο που τόσο τους στήριξε. Η σύζυγός του βρέθηκε για λίγο στην Κρήτη αλλά θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου βρίσκονται από την πρώτη στγιμή η κόρη, ο γιος και η αδερφή του γνωστού Ρεθυμνιώτη.

Αγώνας διάρκειας ενός μήνα

Συγκινητικό παραμένει όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον των Κρητικών καθώς τα τηλέφωνα της οικογένειας δεν έχουν πάψει να «χτυπούν», πολλοί μετέφεραν τις ευχές τους και αγωνιούσαν .Εξάλλου αυτά που βίωσε ο Στέλιος Κιαγιαδάκης δεν ήταν λίγα αφού από την εντατική του νοσοκομείου Χανίων - με 6 σπασμένα πλευρά και έχοντας σύμφωνα με την οικογένεια προσβληθεί από μικρόβιο που προκαλούσε κινδύνους επιπλοκών- μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου συνεχίστηκε ο αγώνας. Όλα δείχνουν ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία σε ότι αφορά τη νοσηλεία του και η συνέχεια θα δοθεί με κινησιοθεραπεία στην Κρήτη, το αγαπημένο νησί του, στο οποίο με τη βοήθεια της ισχυρής θέλησής του θα επιστρέψει…

Εξάλλου χαρακτηριστική ήταν η μαντινάδα που του αφιέρωσε ο στενός του φίλος Κώστας Καλλέργης:

«Σαν είναι ο άντρας δυνατός, μέσα η ψυχή του το' χει. Το δείχνουνε τα έργα του κι υψηλοί του στόχοι !!Αυτός για δέκα εδούλευε, μπορεί και δεκαπέντε !Και στη Φορτέτσα μας παρών θα' ναι στο παραπέντε!».

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια