default-image

Check up σε αναμονή για άνεργους, άπορους συμπολίτες μας

Κρήτη
Check up σε αναμονή για άνεργους, άπορους συμπολίτες μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Καφέ σε Αναμονή, οι οργανωτές της δράσης επεκτείνουν το δίκτυο σε συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στέκονται δίπλα σε άπορους και άνεργους συμπολίτες μας.

Εδώ και λίγες μέρες, συγκεκριμένα από τις 23 Ιουνίου, σε συνεργασία με το EUROMEDICA στην Κρήτη ,αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ανέπτυξαν τη δράση "check up σε αναμονή".

Πρόκειται για ένα πακέτο εξετάσεων (περιλαμβάνει γενική αίματος, χοληστερίνη, σάκχαρο, SGOT, SGPT, ουρία, κρεατινίνη), το οποίο προσφέρεται με μόλις 7 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του διαγνωστικού κέντρου στο check up "Σε Αναμονή" αγγίζει το 90% (αρχική τιμή πακέτου για ιδιώτες 60,25 ευρώ). Το check up στην αξία των 7 ευρώ προπληρώνεται και μπαίνει στο "καλάθι αναμονής" του κέντρου, από το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ανά πάσα στιγμή από κάποιον που το έχει ανάγκη και δεν μπορεί να το πληρώσει.

Δικαιούχοι του check up είναι άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άνεργοι με κάρτα ανεργίας, άποροι και άστεγοι), ενώ η EUROMEDICA μέσω του συστήματος Diagnosis δίνει τη δυνατότητα εξαργύρωσης του check up πανελλαδικά, σε οποιαδήποτε μονάδα της υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης της εξέτασης.

«Είναι πολύ λίγες μέρες που έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα. Ευελπιστούμε να διαδοθεί παντού και να γίνει γνωστή από τον κόσμο. Είναι μία συνέχεια της προσπάθειας για τον καφέ, για τα φάρμακα, για το ψωμί, κρέας και είδη πρώτης ανάγκης. Αυτή η δράση είναι αποκορύφωμα της προσπάθειάς μας και δίνει το παράδειγμα και σε άλλους να ακολουθήσουν», δηλώνει αποκλειστικά στο neakriti.gr ο εμπνευστής του προγράμματος «Σε αναμονή», Δημήτρης Πανέλης.

«Η προσφορά για το τσεκ απ είναι πολύ μεγάλη. Από την πλευρά του διαγνωστικού κέντρου φτάνει στο 90%. Δίνεται η ευκαιρία σε άνεργους, άπορους να κάνουν σημαντικές εξετάσεις δωρεάν. Αντί για 60 ευρώ που κοστίζουν οι εξετάσεις για ένα τσεκ απ, όποιος θέλει να πληρώσει την αναμονή σε έναν άνεργο συμπολίτη μας θα πληρώσει μόνο 7 ευρώ. Ο κόσμος τώρα αρχίζει να το μαθαίνει. Ευελπιστούμε να γίνει ευρέως γνωστό. Επίσης κάποιος από την Κρήτη μπορεί να πληρώσει εξετάσεις στην Αλεξανδρούπολη για παράδειγμα. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα το πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας. Τεράστια εξέλιξη για το κομμάτι της υγείας», συμπληρώνει ο κ. Πανέλης.

Αναλυτικά η λίστα με τα διαγνωστικά κέντρα που συμμετέχουν στην Κρήτη:

Ηράκλειο:

EUROMEDICA ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΥΓΕΙΑ (Ιωαννίνων 3 ΤΗΛ.2810-396600-2) FAX:2810 396636

Ρέθυμνο:

EUROMEDICA ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4 ΤΗΛ.28310- 51878-9) FAX:2831050182

Στη σελίδα του Καφέ σε Αναμονή στο facebook μπορείτε να δείτε τα διαγνωστικά κέντρα και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Αγαπάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News