default-image

Άδεια ράφια και εργαζόμενοι σε απόγνωση στο Μαρινόπουλο

Κρήτη
Άδεια ράφια και εργαζόμενοι σε απόγνωση στο Μαρινόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντός του καταστήματος Μαρινόπουλος μπήκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας για να συζητήσουν σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην εταιρεία, η οποία ζητά την υπαγωγή της στον πτωχευτικό νόμο.

Μάλιστα ο φακός του neakriti.gr, κατέγραψε παράλληλα με τις στιγμές αγωνίας στα πρόσωπα των ανθρώπων που περιμένουν τις εξελίξεις και τα άδεια ράφια του καταστήματος.

Το άλλοτε γεμάτο υπερ-market που έσφυζε από κίνηση, σήμερα θυμίζει ομιχλώδες ερημικό τοπίο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, αφού το μέλλον των εργαζομένων είναι μετέωρο.

Η συζήτηση που ήταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι, έθεσε σε προστασία την εταιρεία έναντι των πιστωτών μέχρι και την 1η Ιουλίου, ενώ θα αποφασιστεί άμεσα το μέλλον της. Μέχρι τότε όμως, οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν αν θα πληρωθούν το μήνα Ιούνιο καθώς και το δώρο αδείας.

Να σημειωθεί ότι πέραν των 12.500 περίπου εργαζομένων στην "ουρά" για πληρωμή βρίσκονται και 3.000 πιστωτές που αν δεν πληρωθούν εν τέλει από την εταιρεία, είναι αρκετά ορατό ένα φαινόμενο ντόμινο στην αγορά που θα προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στην ελληνική οικονομία.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης - Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News