default-image

Σε καμπ του Δήμου οι αδελφές Βασιλείου (pcs)

Σπορ
Σε καμπ του Δήμου οι αδελφές Βασιλείου (pcs)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσκεκλημένες στο καμπ που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου στο κλειστό στα Δύο Αοράκια ήταν η Ειρήνη και η Άννα Βασιλείου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα μικρά παιδιά και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους.

Οι δύο πρωταθλήτριες της ΓΕΗ μίλησαν αρχικά για την πρώτη τους επαφή με το στίβο όταν ήταν μαθήτριες του δημοτικού, για τις πρώτες εμπειρίες, αλλά και το πόσο τους κέρδισε ο στίβος, τον οποίο δήλωσαν ότι αγαπούν αρκετές φορές.

Στη συνέχεια δέχτηκαν ερωτήσεις από τα μικρά παιδιά, τα οποία είχαν κέφια κάνοντάς τους αρκετές φορές να γελάσουν, ενώ δεν έλειψαν και οι σοβαρές ερωτήσεις με τις ώρες που προπονούνται και τη διατροφή που ακολουθούν.

Η Άννα και η Ειρήνη Βασιλείου έδειξαν στα παιδιά και κάποιες ασκήσεις στίβου και αρκετά εξ αυτών έδειξαν να έχουν ταλέντο, ενώ στο τέλος μοίραν και αυτόγραφα στα νεαρά παιδιά που έδειξαν ενθουσιασμένα με την παρουσία  τους στο καμπ.

Το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, υπεύθυνος για τον αθλητισμό, Κώστας Βαρδαβάς, ο οποίος ευχαρίστησε τα δύο κορίτσια για τις επιτυχίες που έχουν φέρει στην Κρήτη, ενώ τους απένειμε και τιμητικές πλακέτες επισημαίνοντας ότι δεν είναι εκ μέρους μόνο του Δήμου, αλλά και όλων των Ηρακλειωτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News