Ειδήσεις

Θετικά νέα για τον Γιώργο Αντωνάκη, η συμβουλή της συζύγου

Ολοένα και καλύτερα εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργου Αντωνάκη που νοσηλεύεται τα τελευταία 24ώρα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ έχοντας υποστεί έμφραγμα.

Με αέρα αισιοδοξίας βρίσκεται στο πλευρό του άνδρα της Γιώργου Αντωνάκη, η σύζυγος του Πόλα μιλώντας στο neakriti.gr, για την εξέλιξη της υγείας του αγαπημένου της προσώπου που το πρόβλημα υγείας  που παρουσίασε , αναστάτωσε όχι μόνο την οικογένεια του αλλά ολόκληρη την τοπική κοινωνία καθώς πρόκειται για ένα αγαπητό πρόσωπο με το όνομα του να έχει συνδεθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα του Δήμου Ηρακλείου και κατά πολλούς θεωρείται η «ψυχή» των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

"Ο ίδιος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από χθες .Μας μίλησε και αύριο εάν όλα πάνε καλά θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Περάσαμε δύσκολες ώρες τα προηγούμενα 24ώρα, ωστόσο τώρα ο ίδιος πάει πολύ καλά ,έχει όρεξη και ευελπιστώ ότι πρόκειται για μία περιπέτεια που θα έχει σίγουρα αίσια κατάληξη και σε λίγο διάστημα θα ανήκει στο παρελθόν."

Μάλιστα όπως πρόσθεσε, ικανοποιημένη που όλα πάνε κατ' ευχήν και με δεδομένο ότι έχει επιβαρυμένο ιστορικό : " Θα τον συμβουλεύσω μάλιστα για μία ακόμη φορά , να χαλαρώσει τους ρυθμούς του και από εδώ και στο εξής θα προσέχουμε ακόμη περισσότερο για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες δυσάρεστες στιγμές."

Όλα ξεκίνησαν από μια αιφνίδια αδιαθεσία που εξελίχθηκε σε σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του δήμου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του αισθάνθηκε έντονο πόνο στην καρδιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο ΠΑΓΝΗ. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη βαρύτατο έμφραγμα και ανακοπή και υπεβλήθη σε stent «μπαλονάκι» .

Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες του

Όπως δήλωσε συγκλονισμένος από την περιπέτεια της υγείας του ο δήμαρχος Ηρακλείου μιλώντας στο neakriti.gr «προφανώς αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου απ'ότι μου είπαν τοποθετήθηκε stent. Είναι εξαιρετικός υπάλληλος, έχουμε στενή σχέση και είναι ο στυλοβάτης των καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου» τόνισε με τη σκέψη στο πλευρό του στενού του συνεργάτη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια