default-image

Καρτερός: ξήλωσαν άρον άρον την επίμαχη ταμπέλα

Κρήτη
Καρτερός: ξήλωσαν άρον άρον την επίμαχη ταμπέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συνοπτικές διαδικασίες ξήλωσαν από τη ΔΕΠΤΑΗ την ταμπέλα στην είσοδο της δημοτικής πλαζ του Καρτερού που "απαγόρευε" την κατανάλωση ποτών και σνακ άλλων από αυτά που πωλούνται στο κυλικείο και το εστιατόριο της ΔΕΠΤΑΗ.

Οι αντιδράσεις του κόσμου μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα ήταν έντονες και έτσι στη ΔΕΠΤΑΗ αποφάσισαν να "κατεβάσουν" την ταμπέλα που ανέφερε χαρακτηριστικά "δεν επιτρέπεται η προσκομιδή και κατανάλωση ροφημάτων άλλων από αυτών που σερβίρονται στο εστιατόριο και το μπαρ".

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μια κάνοντας λόγο για παρερμηνεία του νοήματος, μια προτρέποντας τους λουόμενους να προτιμούν το μπαρ και το εστιατόριο των δημοτικών εγκαταστάσεων για να "στηρίξουν" οικονομικά το εγχείρημα και τέλος έκανε λόγο για προσπάθεια της δημοτικής επιχείρησης να συνετίσει όσους αφήνουν πίσω τους σκουπίδια και μπουκάλια μετά την επίσκεψη τους στην πλαζ.

Σήμερα το πρωί πάντως η πινακίδα έλλειπε από το σημείο καθώς φαίνεται όλοι οι εμπλεκόμενοι εισέπραξαν τη δυσαρέσκεια του κόσμου, ο οποίος σε περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας αδυνατεί να πληρώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News