Ειδήσεις

Μαζί στη ζωή μαζί στο θάνατο πλέον το ζευγάρι, θύμα τροχαίου

Επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο ανήμερα του Πάσχα αλλά το νήμα της ζωής της συζύγου του έμελλε να κοπεί βίαια αφήνοντας πίσω τον άνδρα της να παλεύει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύς καιρός για να βρεθεί και πάλι "κοντά" το αγαπημένο ζευγάρι για το οποίο η άσφαλτος όπως αποδείχτηκε τους έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σαμψών έφυγε από την ζωή προχθές για να συναντήσει την πολυαγαπημένη του Μαρία η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου , γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία και η οποία  "έσβησε"
σε φρικτό τροχαίο στο Ρέθυμνο και μάλιστα μετά από το πασχαλινό τραπέζι και στη διαδρομή της επιστροφής.

Ο άντρας της νοσηλευόταν στο Ηράκλειο, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν άντεξε ανεβάζοντας παράλληλα και τον αριθμό των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο στους 37, σε επίπεδο Κρήτης, από τις αρχές του χρόνου.

Το τραγικό ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι γονείς του Δημοτικού Συμβούλου, Στέλιου Σαμψών, έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, η άτυχη 64χρονη Μαρία Σαμψών, ενώ ο σύζυγός της Γιάννης, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στη ΜΕΘ.

Δύο αγαπημένοι άνθρωποι του Ρεθύμνου έφυγαν και τους σκέπασε η γη του Ατσιποπούλου. Ο αγνός τους χαρακτήρας , το χιούμορ και το χαμόγελό τους , μένει ως γλυκιά ανάμνηση σε φίλους, συγγενείς και όχι μόνο. Παρηγοριά στους οικείους τους, τα λόγια αγάπης του κόσμου που έχουν τόσα και τόσα να θυμηθούν από την προσφορά και το έργο τους στο Ρέθυμνο.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης -Βάλια Μπούη

Σχόλια