default-image

Απίστευτη επίθεση σε διεθνείς και Χότζον από την Sun

Ποδόσφαιρο
Απίστευτη επίθεση σε διεθνείς και Χότζον από την Sun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αποκλεισμός της Εθνικής Αγγλίας από την προημιτελική φάση του Euro δε… χωνεύεται εύκολα από τους Βρετανούς κάτι που φαίνεται και από τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας.

Η Sun μάλιστα στο πρωτοσέλιδό της προτρέπει τους διεθνείς να μην επιστρέψουν στην Αγγλία μετά το ντροπιαστικό αποκλεισμό.

«Μη γυρίσετε στην πατρίδα», τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς και επιτίθεται στο Ρόι Χότζον και τους παίκτες του.

«Αποτυχία, ντροπή, ξεφτίλα, δυσφήμιση, αίσχος, πουστιά. Μη γυρίσετε στην πατρίδα», αναφέρει η πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Στις αθλητικές της σελίδες αναφέρει πως «… ο Χότζον παραιτήθηκε μετά την πιο εξευτελιστική ήττα στην ιστορία του έθνους. Οι άστοχοι εκατομμυριούχοι παίκτες του αποκλείστηκαν από τη μικρή Ισλανδία αφού τερμάτισαν πίσω από την Ουαλία στους ομίλους. Ο αρχηγός Ρούνεϊ έδωσε το προβάδισμα απέναντι σε ένα έθνος με πληθυσμό μικρότερο από του Κόβεντρι. Όμως τόσο αυτός, όσο και ο γιος του, Κάι, κρατούσαν το κεφάλι τους μετά την ήττα των αποτυχημένων Άγγλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News