default-image

Καταδίκασαν την επίθεση στον Βαγγέλη Πιπεράκη

Κρήτη
Καταδίκασαν την επίθεση στον Βαγγέλη Πιπεράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δημοτική Παράταξη "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες", καταδίκασε  τα γεγονότα βίας που έλαβαν χώρα στην Τοπική Κοινότητα των Άνω Aσιτών και συγκεκριμένα σε βάρος του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Πιπεράκη. Όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουράκης:

"Η Δημοτική Παράταξη "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες", καταδικάζει  τα γεγονότα βίας που έλαβαν χώρα στην Τοπική Κοινότητα των Άνω Aσιτών και συγκεκριμένα σε βάρος του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Πιπεράκη.

  Ο Βαγγέλης Πιπεράκης, εξαίρετο μέλος της Δημοτικής μας Παράταξης, υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Τοπική Κοινότητα των Άνω Ασιτών από τη θέση του Προέδρου με ξεχωριστή  εργατικότητα και ανιδιοτέλεια.

  Η εκδήλωση βίας, εναντίον οποιουδήποτε πολίτη και ιδιαίτερα σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων των δημοτών, αποτελεί χτύπημα κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

  Καταδικάζουμε για άλλη μια φορά τη βίαιη αυτή επίθεση στο συνάδελφό μας και δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε ανεπηρέαστοι μέσω των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων μας την προσφορά στον δημότη σε κάθε γωνιά του Δήμου Ηρακλείου".

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου ομόφωνα καταδικάζει τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Άνω Ασιτών κ. Ευάγγελος Πιπεράκης Ευάγγελος εξαιτίας της άσκησης των καθηκόντων  του.

Στηρίζει τον καθημερινό αγώνα του κ. Πιπεράκη όπως και κάθε αιρετού ειδικά στον χώρο της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου, όπου οι συνθήκες λόγω της οικονομικής συγκυρίας είναι ιδιαίτερα δύσκολες και τα προβλήματα μεγάλα.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στον κ. Πιπεράκη και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης δέχονται τέτοιες απαράδεκτες και αποτρόπαιες συμπεριφορές".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News