default-image

Στο «Γεντί Κουλέ» ο Κώστας Παυλόπουλος

Ποδόσφαιρο
Στο «Γεντί Κουλέ» ο Κώστας Παυλόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Κώστας Παυλόπουλος βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει απο το Γεντί Κουλέ και να θυμηθεί παλιές καλές στιγμές με τον ΟΦΗ.

Αν και πριν πολλά χρόνια ο σκληροτράχηλος αμυντικός έφυγε από το Ηράκλειο, έχει κρατήσει πολλούς φίλους ενώ παρακολουθεί πολύ στενά την πορεία της ομάδας και όπως λέει μακάρι σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, καθώς ο ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Κώστας Παυλόπουλος στο διάστημα παραμονής του στην Κρήτη, θα επιχειρήσει όπως μας είπε, να δει παλιούς καλούς φίλους, που έκανε στο Ηράκλειο, από την εποχή που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ έχει προγραμματίσει και μια επίσκεψη στο σπίτι του Ευγένιου Γκέραρντ, την συμβολή του οποίου δεν ξεχνάει ποτέ, τόσο στην αναγέννηση του ΟΦΗ, όσο και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, εκείνης της εποχής.

Ο Κώστας Παυλόπουλος σήμερα ζεί μόνιμα στη Βέροια, όπου ασχολείται με την προπονητική, σε παιδιά μικρών ηλικιών

Ο Παυλόπουλος αγωνίστηκε 8 χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ συνολικά (1991-1995, 1997-2001) και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας του Ευγένιου Γκέραρντ, η οποία την δεκαετία του '90, ήταν σταθερά μέσα στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας.

Ήταν ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός, πολύ δυνατός στον αέρα, που άφησε το στίγμα του με το παιχνίδι του, στον ΟΦΗ εκείνης της εποχής. Αγωνίστηκε ακόμη σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Νάουσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News