Ειδήσεις

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Γιώργο Αντωνάκη

Μια αιφνίδια αδιαθεσία εξελίχθηκε σε σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του δήμου Ηρακλείου Γιώργο Αντωνάκη. Με βάση και το ιστορικό του, οι δικοί του άνθρωποι βιώνουν ώρες αγωνίας όπως και αναστάτωση επικρατεί στο Δήμο Ηρακλείου καθώς είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο και «ψυχή» των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του αισθάνθηκε έντονο πόνο στην καρδιά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο ΠΑΓΝΗ. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη βαρύτατο έμφραγμα και ανακοπή και υπεβλήθη σε stent «μπαλονάκι» .

Δίνει μάχη μετά την επέμβαση

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατική της Καρδιολογικής όπου παρακολουθείται η πορεία του. Οι γιατροί εκτιμούν ότι είναι ελεγχόμενη αλλά βαρύτατη η κατάσταση του ασθενούς και εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες του

 Όπως δήλωσε συγκλονισμένος από την περιπέτεια της υγείας του ο δήμαρχος Ηρακλείου μιλώντας στο neakriti.gr «προφανώς αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου απ'ότι μου είπαν τοποθετήθηκε stent. Είναι εξαιρετικός υπάλληλος, έχουμε στενή σχέση και είναι ο στυλοβάτης των καλλιτεχνικών δράσεων του δήμου» τόνισε με τη σκέψη στο πλευρό του στενού του συνεργάτη.

Και το neakriti.gr  εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

Σχόλια