default-image

Υπέκυψε ο τραυματίας τροχαίου επί της εθνικής οδού

Κρήτη
Υπέκυψε ο τραυματίας τροχαίου επί της εθνικής οδού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 45 ημέρες, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, τελικά δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος που είχε τραυματιστεί το απόγευμα της 12ης Μαΐου σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα επί της εθνικής  Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου,  φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το νήμα της ζωής του 86χρονου κόπηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του που όλο αυτό το διάστημα είχε λόγο να αισιοδοξεί καθώς η πορεία της υγείας του φαινόταν να εξελίσσεται  ομαλά με τον ίδιο να νοσηλεύεται όχι πλέον στην εντατική αλλά στην μονάδα αυξημένης φροντίδας έχοντας  συνέλθει και ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ωστόσο η μοίρα φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια και ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη .Εδώ και δύο εβδομάδες μεταφέρθηκε εκ νέου στην εντατική ωστόσο η κατάσταση του χειροτέρεψε καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο έπεσε σε βαθύ κώμα με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για εγκεφαλική αιμορραγία .Αποτέλεσμα ήταν τελικά ,ο οργανισμός του να μην αντέξει και να υποκύψει, δηλώνει στο neakriti.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ κ. Ανέστης Κιούλπαλης .

Να θυμίσουμε ότι το ατύχημα είχε γίνει επί της εθνικής οδού Αγίου Νικολάου-Ηρακλείου στο ύψος της Αμνισού με κατεύθυνση το Ηράκλειο, όταν ο ίδιος άγνωστο για ποιο λόγο  έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα εκείνο να προσκρούσει σε προστατευτική μπάρα και να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείο μάλιστα τότε είχε σπεύσει άμεσα η κόρη του που έτυχε να οδηγεί και να είναι πίσω από το προπορευόμενο όχημα του πατέρα της βλέποντας τον δικό της άνθρωπο να είναι πρωταγωνιστής στο θλιβερό αυτό τροχαίο ατύχημα που τελικά δεν είχε αίσια κατάληξη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News