Ειδήσεις

Σε ποιο αεροδρόμιο μπορείς να κάνεις "σάουνα";

Έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου ο υδράργυρος ανέβαινε επικίνδυνα και εντός του αερολιμένα θύμιζε…σάουνα. Για μια ακόμη φορά ένα πρόβλημα στον κλιματισμό διαμόρφωσε ασφυκτική ατμόσφαιρα αλλά τουρίστες και εργαζόμενοι οπλίστηκαν με υπομονή για να αντέξουν την ασφυκτική ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιάκα "υπάρχει πρόβλημα σε μονάδα κλιματισμού (πύργο ψύξης), από τις τέσσερις και περιμένουμε να επισκευαστεί. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά τον τελευταίο καύσωνα  και απαιτείται συνεργείο από την Αθήνα το οποίο αναμένουμε. Τη διαδικασία καθυστερεί και η έλλειψη φρέον στην αγορά του Ηρακλείου και ήδη έχει γίνει η παραγγελία στην Αθήνα."

Αφοπλιστικές είναι και οι απαντήσεις των τουριστών που κλήθηκαν να βαθμολογήσουν το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Παρά τις παλιές κτιριακές εγκαταστάσεις, τις ουρές ταλαιπωρίας, το συνωστισμό και την ασφυκτική ατμόσφαιρα, βαθμολόγησαν -με άριστα το 10- με  7 έως 8 το αεροδρόμιο Ηρακλείου καθώς όπως είπαν δεν ήταν και τόσο άσχημη η εξυπηρέτησή τους.

Όσο για το καλύτερο αεροδρόμιο που έχουν επισκεφθεί; Την απάντηση έδωσε τουρίστρια…και δεν είναι άλλο από αυτό του Ντουμπάϊ!

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια