default-image

Είχε παρκάρει νόμιμα με ειδική κάρτα ΑμΕΑ και "έφαγε" κλήση

Κρήτη
Είχε παρκάρει νόμιμα με ειδική κάρτα ΑμΕΑ και "έφαγε" κλήση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε από τα σύννεφα ,όταν διαπίστωσε ότι είχε πάρει κλήση γιατί είχε παρκάρει σε θέση στάθμευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και πλέον έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ.

Όχι δεν πρόκειται για έναν ακόμη "γαιδουρίστας" οδηγό από αυτούς που συναντάμε πολλάκις στους δρόμους του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Και αυτό γιατί, στην προκειμένη περίπτωση, όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά η ευθύνη βαραίνει το "όργανο" της τάξης που έδωσε την κλήση πέφτοντας σε γκάφα ολκής.

Η γυναίκα που πάρκαρε εκεί το αυτοκίνητο της είναι πραγματικά άτομο με κινητικά προβλήματα και όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία είχε μάλιστα τοποθετήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της ,την ειδική κάρτα στάθμευσης για ΑμΕΑ που της επιτρέπει να παρκάρει στους συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο στα δύο Αοράκια στη Βιομηχανική Περιοχή

Η κ. Μαρία Μηναδάκη είχε πάει να παρακολουθήσει μία εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η ανιψιά της και κατά την αποχώρηση της, όταν έφθασε στο αυτοκίνητο κοντά για να φύγει, την έλουσε κρύος ιδρώτας διαπιστώνοντας ότι την έγραψαν όχι για κάτι παράνομο αλλά για κάτι το οποίο και ήταν απολύτως νόμιμο και το δικαιούνταν στο έπακρο.

Ενω όπως η ίδια δηλώνει , το αγροτικό που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο δικό της όχημα  σε θέση ΑμΕΑ μάλιστα  και κάρτα δεν είχε και κλήση δεν εισέπραξε ο οδηγός.

Μάλιστα εξοργισμένη πήρε αμέσως τηλέφωνο την τροχαία ζητώντας εξηγήσεις να μάθει το λόγο  για τον οποίο και την έγραψαν.

Από την τροχαία της είπαν ότι δεν ήταν ευκρινώς αναγραφόμενα τα στοιχεια της κάρτας. Ωστόσο αναγνώρισαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί  ότι επρόκειτο για λάθος και της ζήτησαν να περάσει αύριο από την τροχαία για να δουν από κοντά το θέμα και να της σβήσουν την κλήση καθώς δεν μπορούσαν να βρουν τον τροχονόμο που την έγραψε για να δώσει και εκείνος την δική του εξήγηση.

"Δεν είναι τραγικό να με γράφουν και ενώ εχω τοποθετήσει την κάρτα στάθμευσης ΑμΕΑ σε σημείο πασιφανές; Επειδή το όχημα έχει δηλωθεί για χρήση ΑμΕΑ ακόμη και μέσα στο σύστημα του υπουργείου Μεταφορών να μπουν, θα διαπιστώσουν ότι έχω δίκιο καθώς αυτή η κάρτα δίνεται μόνο από το υπουργείο. Για ποιο λόγο να τραβήξω αύριο εγώ τώρα αυτή την ταλαιπωρία;" δηλώνει εμφανώς απογοητευμένη στο neakriti.gr η άτυχη οδηγός που φέρει 67% αναπηρία αλλά ακόμη και έτσι το ραβασάκι το πήρε ,παρά τη απόλυτη νομιμότητα της.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News