default-image

Κετσπάγια: Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Europa League

Ποδόσφαιρο
Κετσπάγια: Πρώτος στόχος οι όμιλοι του Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είσοδος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Ένωσης σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είχε σήμερα την πρώτη γνωριμία του με τους παίκτες εντός του γηπέδου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός χαρακτήρισε επιτυχημένη την περυσινή σεζόν της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν μπει ενόψει της νέας επισημαίνοντας:

"Είχα την τύχη να αγωνιστώ στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι άγνωστο το περιβάλλον. Αυτό που θέλω, είναι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να ετοιμάσουμε την ομάδα. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν πολύ γρήγορα και δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει λείψει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε κάποιους στόχους και πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας, που κατέκτησε το Κύπελλο και θεωρώ πως ήταν μια επιτυχημένη σεζόν.

Φέτος, θέλω να κάνουμε κάτι καλύτερο. Να δείξουμε στον κόσμο αυτά που περιμένει να δει. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε, τόσο το καλύτερο", υποστήριξε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News