default-image

Ο ΝΟΡ πήρε το ντέρμπι της Α2 κόντρα στον ΟΦΗ

Σπορ
Ο ΝΟΡ πήρε το ντέρμπι της Α2 κόντρα στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου ήταν ο νικητής στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α2 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Οι Ρεθυμνιώτες αγωνίστηκαν ως γηπεδούχοι στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 10-9 του ΟΦΗ. Η ηρακλειώτικη ομάδα, πάντως, προηγούνταν με 9-5 στη λήξη του 3ου οκταλέπτου, όμως στην τελευταία περίοδο αγωνίστηκαν οι μικροί κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΝΟΡ, ο οποίος πέτυχε πέντε αναπάντητα γκολ για να φτάσει τελικά στη νίκη.

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ιωνικό είχε χάσει το εισιτήριο πρόκρισης στα πλέι οφ κι έτσι δεν του κόστισε η σημερινή ήττα. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο ΝΟΡ θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ που θα διεξαχθούν σε δύο τριήμερα τον Ιούλιο (22-24/7 και 29-31/7), ενώ αντίθετα ο ΝΟ Χανίων έχει προκριθεί στα πλέι οφ, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Το επόμενο Σάββατο στην αυλαία της κανονικής περιόδου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στις 13:00 στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου το ΝΟΧ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-4, 2-3, 5-0.

ΝΟΡ: Μπατάκης, Κουφάκης, Σταυρουλάκης, Χανδάνος 2, Καλομενόπουλος 2, Τουτουντζιδάκης, Παναγιωτάκης Σ. 2, Γιουλουντάκης, Παναγιωτάκης Ι. 1,. Παπαδάκης 3, Φραγκάκης.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Χριστοφίδης 1, Κόκκινος 2, Ιερωνυμάκης, Βασιλάκης 2, Κιαμούρης, Κλάδος, Βάλσαμος, Λεονταράκης 2, Πρίμος, Γιγουρτάκης 2, Σπυριδάκης, Καβουσανός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News