default-image

Στο Netflix η Μικρά Αγγλία

Πολιτισμός
Στο Netflix η Μικρά Αγγλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία της σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες της Νέας Υόρκης, της Ουάσινγκτον, του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο, του Σικάγο και άλλων μεγάλων πόλεων, η ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη διανέμεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά μέσω του Netflix, του Amazon και του iTunes.

Μια ακόμη επιτυχία για την ταινία του Π.Βούλγαρη σε σενάριο Ιωάννας Καρυστιάνη, εφόσον είναι γνωστό ότι ιι παραπάνω πλατφόρμες ενδιαφέρονται για την ποικιλία και είναι πολύ επιλεκτικές στην λίστα των ταινιών που προωθούν.

Η ταινία έχει αποσπάσει θετικές κριτικές. Για παράδειγμα το Hollywood Reporter αναφέρεται σε ζυτήν μιλώντας για «ένα «εικαστικά πανέμορφο και με άψογη ενέργεια φιλμ». Το Chicago's New City Film την χαρακτηρίζει «εξαιρετικό δείγμα της ελληνικής φαντασμαγορίας, ενός μελοδράματος που επικεντρώνεται σε τρεις νέες γυναίκες στην Άνδρο του 1930».

Η ταινία στηρίζεται στο μπεστ σέλερ της Καρυστιάνη και είναι ένα μελόδραμα γεμάτο συναισθήματα και εικόνες της μαγευτικής Ανδρου, άψογα φωτογραφημένης από τον Σίμο Σακερτζή όπου γυρίστηκε: η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) παράφορα και μυστικά ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο  (Ανδρέας Κωνσταντίνου), θα χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της όταν εξαιτίας της μητέρας της (Αννέζα Παπαδοπούλου) ο Σπύρος θα καταλήξει στην αγκαλιά της μικρότερης αδελφή της, της Μόσχας (Σοφία Κόκκαλη) με την ίδια παντρεμένη με τον καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μουμούρης).

Από τις 14 Ιουνίου η «Μικρά Αγγλία» στην αμερικανική αγορά κυκλοφορεί και το DVD της ταινίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News