default-image

Ρεκόρ Ευρώπης η Κτενά!

Σπορ
Ρεκόρ Ευρώπης η Κτενά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέλυσε το ρεκόρ Ευρώπης η Σοφία Κτενά στα 100 μ υποβρύχιο με 36’’.70, στην δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βόλο. Στον απογευματινό τελικό θα διεκδικήσει θέση στο βάθρο.

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η δεύτερη ημέρα για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στο Βόλο. Η Σοφία Κτενά στα 100 μ. υποβρύχιο με χρόνο 36’’.70 κατέρριψε πανευρωπαικό ρεκόρ το οποίο κρατούσε από το 2008 η Camile Heitz με 36’’.86.

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια πέρασε με τον 4ο καλύτερο χρόνο στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος όπου θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. Στο ίδιο αγώνισμα ένατη και εκτός τελικού έμεινε η νεαρή Νικολέτα Παπαδοπούλου με 37’’.80.

Τρελές κούρσες στα 100 μ υποβρύχιο των ανδρών.

Αρχικά στην 3η προκριματική σειρά ο ο Κορεάτης Κιμ Τάε και ο Κολομβιανός Φερνάντεζ τερμάτισαν με ταυτόχρονη άφιξη κάνοντας χρόνο 31’’.50 καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Στην επόμενη σειρά όμως ο έτερος Κορεάτης Κουάν χου Λι, απάντησε με νέο παγκόσμιο ρεκόρ κάνοντας χρόνο 31’’.24

Διπλό παγκόσμιο ρεκόρ είχαμε στα 100μ υποβρύχιο των ανδρών καθώς στην 3η προκριματική σειρά ο Κορεάτης Κιμ Τάε και ο Κολομβιανός Φερνάντεζ τερμάτισαν με ταυτόχρονη άφιξη κάνοντας χρόνο 31’’.50. Με τον 8ο χρόνο στον τελικό του αγωνίσματος ο Αναστάσιος Μυλωνάκης.

ΠΗΓΗ: www.sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News