default-image

Κοντά στον Ντε Λα Μπέγια ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Κοντά στον Ντε Λα Μπέγια ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα ωρών φαίνεται να είναι η ανακοίνωση του Ντε Λα Μπέγια από τον Ολυμπιακό καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Σοσιεδάδ για την παραχώρησή του.

Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και επί εποχής Μάρκο Σίλβα, όμως η αλλαγή προπονητή πάγωσε προς στιγμή τις όποιες διαπραγματεύσεις είχαν γίνει.

Ο Ντε Λα Μπέγια, ωστόσο, αρέσει και στον Βίκτορ, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ χθες το βράδυ υπήρξε συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τη Σοσιεδάδ, ενώ οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και με τον 31χρονο μπακ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός αμυντικός θα έρθει τη Δευτέρα πιθανότατα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα έχει ισχύ για 1-1 χρόνο.

Παράλληλα στον Ολυμπιακό αναζητούν τερματοφύλακα μετά τη μεταγραφή του Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ. Ανάμεσα στους γκολκίπερ που εξετάζονται είναι ο Ισπανός Βιθέντε Γκουάιτα, αλλά και ο Άντρες Φερνάντεθ της Πόρτο που φέτος έπαιξε ως δανεικός στη Γρανάδα. Επίσης ακούστηκε το όνομα του Ουκρανού Μικίτα Σεφτσένκο που ανήκει στη Σαχτάρ και αγωνίζεται δανεικός στη Ζόρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News