default-image

Γαλάζια κριτική... υποδομών

Περίεργα
Γαλάζια κριτική... υποδομών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απίστευτο πηγαινέλα με τη δημοπράτηση του αεροδρομίου στο Καστέλι και η μάλλον ατυχής προσπάθεια δικαιολόγησης της τρίμηνης καθυστέρησης από το υπουργείο Υποδομών προκάλεσαν μια ακόμη σκληρή ανακοίνωση, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών για τη νέα παράταση στο αεροδρόμιο Καστελίου, αυτή τη φορά από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «με νέες δηλώσεις για τα... σχέδια αναφορικά με τα έργα στην Κρήτη επανήλθε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης.

Μάλιστα, χρειάστηκε δύο σελίδες για να αναπτύξει το μακρόπνοο σχέδιό του για τα μεγάλα έργα της Κρήτης! Δύο σελίδες γεμάτες υποσχέσεις και... μελλοντικά σχέδια, δίχως προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα! Το μόνο χρονοδιάγραμμα αφορά σε μια ακόμη παράταση (30-09-2016) για το έργο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.

Αντιλαμβανόμαστε την τραγική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο πρωθυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου κ. Τσίπρας, ο οποίος μόλις προ ολίγων ημερών δήλωνε ότι οι δεσμευτικές προσφορές για το αεροδρόμιο Καστελίου θα κατατεθούν έως τέλος Ιουλίου!

Δυστυχώς, για τον ελληνικό λαό η πορεία των... "ανύπαρκτων έργων" μιλά από μόνη της! Το ίδιο και το... "έργο" του αρμόδιου υπουργού κ. Σπίρτζη»!

Παρακάτω, η ΝΟΔΕ τονίζει: «Χορτάσαμε από βαρύγδουπες δηλώσεις για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης. Για έργα που ακούμε, αλλά δε βλέπουμε! Δυστυχώς, απαιτούνται και πράξεις!

Τέλος, πλέον, στον εμπαιγμό και την κοροϊδία! Τέλος στην υποκρισία και τις ασκήσεις στις πλάτες του λαού! Ο κρητικός λαός δε σας αντέχει άλλο!».

Α. Χ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News