default-image

Δωρεάν ξεναγήσεις στο μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας

Κρήτη
Δωρεάν ξεναγήσεις στο μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν ξεναγήσεις στο μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας πραγματοποιούνται πλέον καθώς είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε μέρα εκτός Δευτέρας από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Μάλιστα, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 από τις 10.00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ. θα γίνονται οργανωμένες ξεναγήσεις από επαγγελματίες ξεναγούς του Σωματείου Ξεναγών Κρήτης για όσους επιθυμούν να το επισκεφτούν.

Υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια του Μουσείου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Ιουνίου, στην Ελεύθερνα του Ρεθύμνου. Τα εγκαίνια του έργου-σταθμού για τον πολιτισμό της Ελλάδας  πραγματοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο,σε μια εντυπωσιακά λιτή αλλά ουσιαστική τελετή.

Παρόντες, επίσης, ήταν κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής, διπλωματικής, ακαδημαϊκής, επιστημονικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής διεθνούς σκηνής αλλά και εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου, καθιστώντας τα εγκαίνια του Μουσείου αρχαίας Ελεύθερνας το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της χώρας μας για το 2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News