Ειδήσεις

Ανενόχλητοι έστησαν μίνι καταυλισμό μέσα στην πόλη

Έντονη δυσαρέσκεια αλλά και οργή πλέον προκαλεί σε διερχόμενους οδηγούς αλλά και περαστικούς η εικόνα του μίνι καταυλισμού που έχει στηθεί κάτω από την αερογέφυρα του Γιόφυρου.

Αθίγγανοι πήγαν στον συγκεκριμένο χώρο ,πάρκαραν ανενόχλητοι τα οχήματα τους ,έστησαν την πραμάτεια τους και ξεκίνησαν ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή τους σε έναν νέο χώρο.

Το θέαμα αν μη τι άλλο δεν είναι και το καλύτερο όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και τους ξένους επισκέπτες που περνάνε από το σημείο για να κινηθούν είτε παραλιακά ,είτε προς Αμμουδάρα και Γάζι ,είτε προς Μεσσαρά και εθνικές οδούς Χανιων -Αγίου Νικολάου, είτε ακόμη και προς τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο πράγμα να βλέπεις απλωμένες μπουγάδες στην μέση μίας από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα να βλέπεις να παίζουν αμέριμνα μικρά παιδάκια,ξυπόλητα και ανυποψίαστα για τον κίνδυνο που παραμονεύει σε έναν δρόμο με έντονο κυκλοφοριακό ,με οχήματα, λεωφορεία νταλίκες αλλά και μηχανές να περνούν σε απόσταση αναπνοής με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια τους την ζωή.

Όλοι όσοι ζουν σε αυτήν την πόλη ανεξαιρέτως φυλής και χρώματος οφείλουν να την σέβονται και να την κρατούν καθαρή, ενώ και η δημοτική αρχή από την πλευρά της ,που κάνει προσπάθειες να αναδείξει την αισθητική και τις ομορφιές του Ηρακλείου , οφείλει να μεριμνήσει για να απομακρυνθεί άμεσα αυτός ο μίνι καταυλισμός που δεν τιμάει κανένα η παραμονή του σε αυτό το σημείο και σίγουρα δεν είναι τωρινός.

Β.Μ

Φωτογραφίες :Elidon Frangu

Σχόλια