Ειδήσεις

Δύο πνιγμοί στην Κρήτη σε διάστημα λίγων ωρών

Σε εφιάλτη αποδεικνύεται για κάποιους συναθρώπους μας ,το μπάνιο στις θάλασσες της Κρήτης .Πώς αλλιώς να εξηγήσει κάποιος τα απανωτά περιστατικά με τους πνιγμούς που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας το τελευταίο διάστημα.

Αυτήν την φορά οι θάλασσες των Χανίων μετατράπηκαν σε υγρό τάφο για δύο ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους με διάφορα λίγων ωρών κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του Κρητικού πελάγους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης μια Χανιώτισσα περίπου 70 ετών ,στην Κυανή Ακτή στις Καλύβες Αποκορώνου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με τους δικούς της ανθρώπους να βυθίζονται στο πένθος και πλέον να περιμένουν τα αποτελέσματα από την νεκροψία νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Νωρίτερα μία ακόμη γυναίκα ,αλλοδαπή τουρίστρια ,Ελβετικής καταγωγής δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε ενώ είχε επιλέξει να κολυμπήσει σε θαλάσσια περιοχή της Κισσάμου .

Μετά τα τροχαία δυστύχημα ,σειρά έχουν οι πνιγμοί στην Κρήτη λόγω πιθανότατα και του καλοκαιριού. Ωστόσο τα απανωτά άσχημα περιστατικά στο νησί  έχουν θορυβήσει την κοινωνία της Κρήτης, είτε πρόκειται για ξένους τουρίστες είτε για ντόπιους λουόμενους, μετρώντας η μεγαλόνησος ήδη 7 θανάτους από τις αρχές του Ιουνίου με τα περισσότερα περιστατικά να καταγράφονται στη Δυτική Κρήτη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια