default-image

Και δεύτερη επέμβαση στον 53χρονο με τη σιδερόβεργα

Κρήτη
Και δεύτερη επέμβαση στον 53χρονο με τη σιδερόβεργα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε ώρα και περισσότερο κερδίζει τη μάχη μετά το φρικτό ατύχημα , την πτώση από πολυκατοικία στην περιοχή του Παγκρητίου ο 53χρονος που διαπέρασε σιδερόβεργα. Μετά την καταστολή σταδιακά έχει αρχίσει να ανακτά τις αισθήσεις του και να ξυπνάει ενώ οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Μετά την πρώτη επέμβαση , ακολούθησε δεύτερη επέμβαση η οποία ήταν επιτυχημένη για να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα σύμφωνα με το διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστη Κιούλπαλη. Μάλιστα οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του ωστόσο όπως είναι φυσικό από την πτώση προκλήθηκαν αρκετά κατάγματα στο σώμα του.

Τον τρύπησε σιδερόβεργα

Το φρικτό ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή του Παγκρητίου όπου έπεσε ο 53χρονος από πολυκατοικία και καρφώθηκε σε σιδερόβεργα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες καθώς και άνδρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι κατέβαλαν σκληρές προσπάθειες να τον απεγκλωβίσουν από το σίδερο. Τη διαδικασία παρακολουθούσαν με αγωνία γνωστοί και γείτονες που αγωνιούσαν για την έκβαση της επιχείρησης που στήθηκε από τους πυροσβέστες.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίeς : Εlidon Frangu

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News