default-image

Λασπολογεί και εκτίθεται ο «μεσιέ» Βούρβαχης

Ποδόσφαιρο
Λασπολογεί και εκτίθεται ο «μεσιέ» Βούρβαχης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια παράσταση του… μίστερ «αποφασίζομεν και διατάζομεν» του χανιώτικου ποδοσφαίρου, του «μεσιέ» Γιώργου Βούρβαχη, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων.

Μια συνέλευση που παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου, με τον Βούρβαχη να απειλεί τον Στέλιο Βαρουξάκη ότι θα του.. φέρει την Αστυνομία για διατάραξη οικογενειακής ειρήνης! Φοβερά πράγματα εις βάρος του παράγοντα που έβγαλε ομάδα στην Α’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του χανιώτικου ποδοσφαίρου, όπως έγινε με τον Πλατανιά.

Αλλά η λασπολογία του «μεσιέ» δεν σταμάτησε εκεί, αφού έκανε λόγο για τα εις βάρος του δημοσιεύματα και μάλιστα είπε ανυπόστατα ότι «έχει πέσει κέρμα», κάτι που ασφαλώς άπτεται εισαγγελέα ως συκοφαντική δυσφήμιση, την ώρα που και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποδείξεις για αυτά που λέει!

Αν ο Βούρβαχης αναφέρεται στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» που αποκάλυψε τα.. καλιμέντα του στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, τότε απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Λασπολογεί οικτρά και εκτίθεται (για άλλη μια φορά) ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων. Αν έχει κάτι να πει με αποδείξεις, ας το πει. Άλλωστε του δόθηκε βήμα για να εκφράσει τις απόψεις του. Να μιλήσει όμως με αποδείξεις, όπως η «Νέα Κρήτη» δημοσίευσε με ντοκουμέντα τις ανήθικες ενέργειές του.

Ο Βούρβαχης ήδη παίρνει τις απαντήσεις του από τα στελέχη που ήταν δίπλα του και ένας-ένας αλλάζει στρατόπεδο, ελπίζοντας ότι το ««αποφασίζομεν και διατάζομεν» σύντομα θα τελειώσει στο χανιώτικο ποδόσφαιρο….

Διαβάστε τα όσα είπε ο Βούρβαχης στους δημοσιογράφους μετά τη Γενική Συνέλευση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Είχατε μία διαφωνία με τον κ. Βαρουξάκη ο οποίος μιλώντας σε μας αργότερα, είπε ότι αυτού του είδους τα πράγματα, τα "yes man", θα συνεχιστούν. Θέλουμε ένα σχόλιο για το τι ακριβώς έγινε και τι θέση κρατάτε γι’ αυτό.

«Το "yes man"… Τι εννοείτε με το "yes man";».

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς.

«Λοιπόν, ακούστε να δείτε για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Βούρβαχης δεν είναι "yes man". Κι επειδή δεν είναι "yes man", γι’ αυτό έχει έρθει σε δυσμένεια και γι’ αυτό έχουν σταθεί θεοί και δαίμονες απέναντί του! Και πρώτος και καλύτερος -ξέρετε εσείς- ο διορισθείς για να έρθει εδώ να διεκδικήσει την προεδρία, ο κος Βαρουξάκης! Ο οποίος είναι… Αυτός είναι "yes man" και αυτός είναι διορισμένος, γιατί έχει "υπόλοιπα"! Από εκεί και πέρα, εμείς λειτουργούμε βάσει του καταστατικού, μέσα από τις καταστατικές διατάξεις, τίποτε περισσότερο. Εφαρμόζουμε το καταστατικό κατά γράμμα. Οποιος νομίζει ότι είμαστε λάθος ή ότι κάνουμε πράγματα τα οποία δεν πρέπει ή δεν είναι σωστά ή δεν είναι σύμφωνα με το καταστατικό, υπάρχουν και τα δικαστήρια, να προσφύγει και να κάνει οτιδήποτε».

Κατηγορηθήκατε έμμεσα ότι το καταστατικό το οποίο έχει η Ενωση είναι ένα χαρτί το οποίο πολλοί ενδεχομένως να μην ξέρουν καν τι έχουν υπογράψει όταν υπέγραφαν το καταστατικό. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό;

«Δεν υπογράφει κανένας για το καταστατικό, απλά ψηφίζουν και είθισται, γίνεται στη γενική συνέλευση. Μπαίνουν τα θέματα, ψηφίζουν τα Σωματεία και στη συνέχεια πάει στο Πρωτοδικείο. Το Πρωτοδικείο το ενέκρινε, βεβαίως αυτοί κατάφεραν με δόλιο και έμμεσο τρόπο να το πάρουν 15 μέρες πριν από μας. Εμείς το πήραμε τέλος Μαΐου, αφού το είχαν πάρει αυτοί 15 μέρες πριν και γύριζαν στα κανάλια, δεξιά, αριστερά, στα σάιτ κι έγραφαν τούτο, άλλαξαν αυτό, άλλαξαν εκείνο κλπ. Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Υπάρχουν καταστατικές διατάξεις. Οποιος διαφωνεί με τα συγκεκριμένα, θα φέρει εδώ, έχει δικαίωμα, να μαζευτούν 10 Σωματεία, να κάνουν μια πρόταση για έκτακτη γενική συνέλευση. Να έρθουν τα Σωματεία εάν θέλουν και εγώ ακόμα είμαι διατεθειμένος να το κάνω. Εάν έρθουν να μου το ζητήσουν. Αλλά δεν μπορούν να μου το ζητάνε ένας, δύο, τρεις διότι είναι καταστατικές διατάξεις και εξήγησα μέσα, το ακούσατε πάρα πολύ καλά και είπα, δεν είναι ούτε ρατσισμός, ούτε οτιδήποτε άλλο. Είναι για να ανεβάσουμε το επίπεδο. Από εκεί και πέρα, θέλουν να το βγάλουμε; Ευχαρίστως. Να φέρουν εδώ οι ομάδες τροποποίηση καταστατικού με προτάσεις και εμείς είμαστε διατεθειμένοι να καλέσουμε γενική συνέλευση, να εφαρμόσουμε το καταστατικό με αυτά που λέει αριθμητικά και να τα κάνουμε. Κανένα πρόβλημα (σημ. εννοεί να αφαιρεθεί η διάταξη σύμφωνα με την οποία να αποσυρθεί ότι την προεδρία της ΕΠΣΧ μπορεί να διεκδικήσει τελειόφοιτος ΑΕΙ)».

Κύριε πρόεδρε, επειδή θίξατε δημοσιογράφους...

«Όχι, δεν θέλω να θίξω κανένα. Τι είπα;».

Είπατε ότι κάποιες ιστοσελίδες γράφουν διάφορες ασυναρτησίες το τελευταίο διάστημα.

«Όχι, είπα για μια εφημερίδα, όχι για ιστοσελίδες. Για μια εφημερίδα είπα. Και αν το είπα, το παίρνω πίσω. Δεν είπα για ιστοσελίδες».

Επειδή αναφερθήκατε σε κάτι που ποινικά τουλάχιστον πρέπει να ελεγχθεί. Είπατε ότι έχει πέσει "κέρμα".

Έχετε αποδείξεις για κάτι τέτοιο;

«Όχι δεν έχω αποδείξεις. Εχω ενδείξεις. Από εκεί και πέρα όμως αν με αναγκάσουν θα ψάξω να βρω και τις αποδείξεις. Όμως, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Εγώ, "κέρμα" διαθέσιμο προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχω. Δεν είχα, δεν έχω δώσει ποτέ. Από εκεί και πέρα, είπα, για μία συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία έχει αναλάβει "εργολαβία" και γράφει κάποια πράγματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι γράφει. Καλά κάνει και γράφει. Και κάποια σάιτ γράφουν εναντίον μου κλπ. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει όταν γράφουν ανακρίβειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν απηχούν στο καταστατικό. Αυτό με ενδιαφέρει, τίποτε περισσότερο. Όσο δε για τις παραιτήσεις, να σας πω δυο κουβέντες για τον κύριο Γιαννουλάκη... Εγώ δεν πάω να φιλήσω κατουρημένες ποδιές για να γίνει του Γιαννουλάκη ο διαιτητής Σούπερ Λιγκ! Εγώ έκανα την πρότασή μου από εδώ, εάν τον αποδέχονται έχει καλώς. Αλλά, έναν διαιτητή που τέσσερις φορές παίζει στη Β’ Εθνική και τις τρεις πάει στην πειθαρχική δύσκολα μπορείς, όσο και να θες να σπρώξεις, να τον πας εκεί που πρέπει. Όσο για τον κ. Γιαννουλάκη που λέει σιχάθηκα, βαρέθηκα κλπ., ελάτε μέσα να το βάλετε στην κάμερα, είναι ο πρώτος που μου έφερε ποινικό μητρώο και υποψηφιότητα για τις νέες εκλογές».

Κύριε πρόεδρε, είπατε προηγουμένως για κάποιες ανακρίβειες που γράφονται.

«Ναι, στην εφημερίδα. Συγκεκριμένα».

Δεν είδαμε όμως κάποια επιστολή απάντησης δικιά σας...

«Όχι, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μ’ αρέσει αυτό. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος. Παίρνω τα μηνύματα του κόσμου και καταλαβαίνω. Ξέρεις τι μου λένε όλοι; Αρκετά τους είχες εκεί. Αρκετά τους πήγες. Αρκετά τους είχες στην πλάτη σου, δεν βαρέθηκες; Τελειώσαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News