default-image

Zητά μείωση των ομάδων η ΝΟVA

Ποδόσφαιρο
Zητά μείωση των ομάδων η ΝΟVA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κάνει πίσω η NOVA στο θέμα της μείωσης των ομάδων του πρωταθλήματος της Super League και θα επιμείνει μέχρι τέλους, αφού έτσι θεωρεί πως θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το προϊόν και θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο είναι και ο κύριος χρηματοδότης της Λίγκας, άρα έχει λόγο στα πράγματα, επιθυμεί τη μείωση των ομάδων σε 12 ή 14 από την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και μένει να δούμε την αντίδραση του συνεταιρισμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Live Sport, παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ της Super League, έλεγε πως "το Νο1 θέμα για το επόμενο πρωτάθλημα δεν είναι η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Το No1 θέμα για το επόμενο πρωτάθλημα είναι ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει, αν δεν δρομολογηθεί η υλοποίηση των αιτημάτων που έχει θέσει η NOVA με κορυφαίο τη μείωση των ομάδων".

Συν τις άλλοις, η NOVA δεν φέρεται να ζητά μόνο τη μείωση των ομάδων από 16 σε 12 ή 14 από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, αλλά να υπάρξουν και αλλαγές στα playoffs (να μπαίνει και ο πρωταθλητής σε αυτά), καθώς και επιστροφή των playouts.

Πηγή: www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News