default-image

Ανακοίνωση για την Ακαδημία Ηροδότου

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση για την Ακαδημία Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ.Α. Ηροδότου,προσκαλεί τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών της ομάδας, με την παρακάτω ανακοίνωση-στρατηγικό στόχο:

"Αγαπητέ γονέα - κηδεμόνα,

Στην προσπάθειά σου να μεγαλώσεις ένα παιδί, το οποίο θα το διακρίνουν η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και οι ηθικές αρχές, ώστε να είναι χρήσιμο για την κοινωνία, ο Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ο οποίος από την νέα χρονιά, αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας των Ακαδημιών , σε περιμένει ξανά κοντά του.

Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε ως κράτος, ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο που μπορεί να μας δώσει ελπίδα και δύναμη.

Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε στην νέα χρονιά να προσφέρουμε της υπηρεσίες μας, ώστε να πετύχουμε τον αντικειμενικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την διασκέδαση των παιδιών, τη χαρά του παιχνιδιού και την ένταξή του σε ένα νέο κοινωνικό σύνολο, που όλα θα έχουν κοινό ενδιαφέρον "ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ".

Σε θέλουμε Αρωγό και συνοδοιπόρο ώστε μαζί με την σχολική μόρφωση να μεταδώσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που εντάσσουν τα παιδιά μας στην κοινωνία, πειθαρχεία, κανόνες και ευγενή άμιλλα, ώστε σε συνδυασμό με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή να αποκτήσουν ένα υγιές σώμα.

Θα είμαστε μαζί τους για να χειροκροτήσουμε τη χαρά της νίκης αλλά και να τα μάθουμε τη διαχείριση της ήττας.

Σκοπός μας είναι σε αυτή την ακαδημία να φτιάχνουμε ανθρώπους αλλά και πρωταθλητές.

Εγγύηση για την επίτευξη των παραπάνω στόχων αποτελούν:

1. Η ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ και

2. Η αγάπη όλων εμάς προς τον Αθλητισμό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News