default-image

Σύντομα έρχονται ανανεώσεις στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Σύντομα έρχονται ανανεώσεις στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σύσκεψη έγινε για το σχεδιασμό του ΟΦΗ, με τους Νίκο Νιόπλια και Σταύρο Λαμπράκη να κάνουν μια αποτίμηση των ως τώρα κινήσεων, είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Βλαστό.

Νιόπλιας και Λαμπράκης ανέλυσαν τα δεδομένα για τον σχεδιασμό, τόσο για τα μεταγραφικά, όσο και για τις περιπτώσεις από το περυσινό ρόστερ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτοι, που συνεχίζουν και τη νέα περίοδο. Στην ομάδα του Ηρακλείου ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ τα στελέχη είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος, Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Η συνάντηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο είχε διπλό σκοπό, καθώς κατεγράφησαν κάποιες άμεσες ανάγκες σε όλους τους χώρους. Είναι δεδομένο ότι απαιτούνται εργασίες για την αναβάθμιση των αποδυτηρίων, αλλά και των γραφείων του κτιρίου, όπως επίσης και για παρεμβάσεις στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου.

Στόχος του ΟΦΗ είναι ένα ακόμη γερό «λίφτινγκ» στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο σε μερικές ημέρες θα «υποδεχθεί» τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News