Ειδήσεις

Κερδίζει τη μάχη για ζωή , η εργαζόμενη του απορριματοφόρου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 48χρονη εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε προχθές το πρωί, κοντά στο ΠΑΓΝΗ.

"Η γυναίκα έχει ξυπνήσει , έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον ,αναπνέει μόνη  της και αναμένεται σύντομα να αποσωληνωθεί ,δήλωσε νωρίτερα στο neakriti. gr ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης με τα νέα μέχρι στιγμής να αφήνουν διάπλατα περιθώρια αισιοδοξίας στο ιατρικό προσωπικό που την παρακολουθεί συνεχώς.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, υποβλήθηκε προχθές σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή με τους δικούς της ανθρώπους να ζουν ώρες αγωνίας και να προσεύχονται σύντομα σε μία ευχάριστη είδηση.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου, η 48χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί εκσπλάχνωση, αλλά και απώλεια μέρους του δέρματός από το αριστερό της πόδι.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από περίπου τρεις μήνες είχε σημειωθεί παρόμοιο ατύχημα, όταν εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας είχε πέσει από απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου, εν ώρα εργασίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, οι αρμόδιοι εξετάζουν τη μετακίνηση του οδηγού του εν λόγω οχήματος σε άλλο πόστο, καθώς πρόκειται για το ίδιο άτομο που οδηγούσε το απορριμματοφόρο το οποίο τραυμάτισε προχθές τη 48χρονη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι για τη διερεύνηση του προχθεσινού συμβάντος έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη -Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια